Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο: Γυάλινα ιγκλού κάτω από το Βόρειο Σέλας

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Luxury Action διοργανώνει εδώ και χρόνια ταξίδια στον Βόρειο Πόλο και τώρα σχεδιάζει να δημιουργήσει «το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο», τοποθετώντας στον πάγο γυάλινα, θερμαινόμενα ιγκλού.

Ο Βόρειος Πόλος «είναι ένας από τους πλέον πολυτελείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στη Γη» υπογράμμισε, μιλώντας στο Dezeen, ο ιδρυτής του γραφείου, Janne Honkanen.

«Σκέφτηκα ότι αυτή είναι η στιγμή και η ευκαιρία να δώσω τη δυνατότητα στους πελάτες μου να βιώσουν, με ασφάλεια, τον Βόρειο Πόλο, δίπλα σε εξερευνητές και επιστήμονες» πρόσθεσε.

Τα φορητά ιγκλού, τα οποία ονομάζονται North Pole Igloos, έχουν γυάλινους τοίχους και οροφή για να επιτρέπουν στους διαμένοντες να απολαμβάνουν το Βόρειο Σέλας στον αρκτικό ουρανό. Ο Honkanen διευκρίνισε ότι έχουν δοκιμαστεί σε εξαιρετικά ακραίες καιρικές συνθήκες του Αρκτικού Κύκλου.

Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο: Γυάλινα ιγκλού κάτω από το Βόρειο Σέλας - Εικόνα 2

Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο: Γυάλινα ιγκλού κάτω από το Βόρειο Σέλας - Εικόνα 3

Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο: Γυάλινα ιγκλού κάτω από το Βόρειο Σέλας - Εικόνα 4Το βορειότερο ξενοδοχείο στον κόσμο: Γυάλινα ιγκλού κάτω από το Βόρειο Σέλας - Εικόνα 5

[lifo.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ