-

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του
Γάμος
Σχέσεις

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την 50η επέτειό του με έναν διαφορετικό τρόπο και να θυμηθεί την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του.

Η 71χρονη Carole-Ann και ο 74χρονος Jim Stanfield από το Ηνωμένο Βασίλειο γιόρτασαν, λοιπόν, τη χρυσή επέτειο του γάμου τους φορώντας τα ίδια ρούχα που φορούσαν εκείνη την ημέρα και μάλιστα τους έκαναν όπως και τότε.

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του - Εικόνα 1

Και οι δύο ανακάλυψαν ότι μετά από πενήντα χρόνια, το νυφικό και το κοστούμι δεν χρειάζονταν καμία τροποποίηση για να τα φορέσουν και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα ρούχα τους έμεναν για καιρό να σκονίζονται στη σοφίτα όταν η εγγονή τους, Hayley, η οποία πήγε για επίσκεψη, βρήκε το νυφικό αναζητώντας κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες. Εκείνη τους παρακάλεσε να τα ξαναφορέσουν και έτσι αποφάσισαν να τα βάλουν την μέρα της επετείου τους. Προς έκπληξή τους ήταν ακριβώς όπως τα είχαν φορέσει την 1η Οκτωβρίου του 1966.

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του - Εικόνα 2

Στο πάρτι για την επέτειό τους κάλεσαν μάλιστα και άτομα που παρευρίσκονταν και τότε στο γάμο οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και δήλωναν ενθουσιασμένοι. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ από τότε να ξαναδοκιμάσει το νυφικό και το κοστούμι και δεν θα το έκανε αν δεν επέμενε η εγγονή τους.

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του - Εικόνα 3

Αν και πολλοί καλεσμένοι στο πάρτι γνώριζαν ότι θα εμφανιστούν με αυτά τα ρούχα, έμειναν έκπληκτοι όταν το είδαν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την 71χρονη. Το ζευγάρι προγραμματίζει τώρα ένα νέο ταξίδι του μέλιτος στην Τουρκία και λέει ότι το μυστικό για το γάμο τους εδώ και τόσα χρόνια είναι το χιούμορ!

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του - Εικόνα 4
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ