Ζωοκλέφτης ρήμαξε τα μαντριά στη Βοιωτία!

Έρευνες οδήγησαν σε 52χρονο Ρουμάνο, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και ομολόγησε ότι, εκτός από τα 25 αιγοπρόβατα 46χρονου, είχε αρπάξει και άλλα δυο από το ποιμνιοστάσιο μιας 63χρονης στην ίδια περιοχή

Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους κτηνοτρόφους της περιοχής Σκούρτα Βοιωτίας ένας 52χρονος αλλοδαπός ζωοκλέφτης που είχε ρημάξει τα ποιμνιοστάσιά τους τις τελευταίες δέκα ημέρες! Μετά την τρίτη ζωοκλοπή, όμως, συνελήφθη.

Η καταγγελία ενός 46χρονου που έπεφτε για δεύτερη φορά θύμα του άγνωστου αρχικά δράστη, κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε χάσει το τελευταίο δεκαήμερο συνολικά 25 αιγοπρόβατα μέσα από τον στάβλο του.

Οι έρευνες οδήγησαν στον 52χρονο Ρουμάνο, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και ομολόγησε ότι, εκτός από τα ζώα του 46χρονου, είχε αρπάξει και άλλα δυο αιγοπρόβατα από το ποιμνιοστάσιο μιας 63χρονης στην ίδια περιοχή! Κάποια από τα κλεμμένα ζώα βρέθηκαν και τα υπόλοιπα ερευνάται αν τα πούλησε και αν είναι ζωντανά, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που τους άσκησε δίωξη για ζωοκλοπή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ