Αλάνθαστα σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει!

Σχέσεις

Οι άντρες μιλούν με γρίφους! Η συμπεριφορά τους πολλές φορές δεν είναι ξεκάθαρη ως προς το τι θέλουν πραγματικά. Πρέπει να μάθεις να τον αποκωδικοποιείς λοιπόν! Στο sarotiko σου δείχνουμε 17 σημάδια που δείχνουν ότι σε αγαπάει ακόμα και να μην στο λέει… Διάβασέ τα παρακάτω.

#17 Κάνει σχέδια μαζί σου για το μέλλον 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 2 Οι άντρες σκέφτοναι διαφορετικά. Εάν κάνει σχέδια μαζί σου τότε σίγουρα τον ενδιαφέρεις.

#16 Σε σέβεται 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 3 Σημάδι ότι σε αγαπάει.

#15 Σε κοιτάει συνέχεια

17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 4 Σε κοιτάει γιατί θέλει να ξέρει υποσυνείδητα ότι είσαι ασφαλής!

#14 Δεν καυχιέται για το παρελθόν του 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 5Δεν υπάρχει παρελθόν όταν είναι μαζί σου

#13 Είναι ειλικρινής 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 6 Σημάδι ότι σε παίρνει στα σοβαρά

#12 Δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 7Εξάλλου έχει εσένα να φροντίσει!

#11 Ρομαντισμός  17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 8Οι άντρες όταν είναι ερωτευμένοι βγάζουν τον ρομαντισμό από μέσα τους.

#10 Πάντα τον ενδιαφέρει τι κάνεις μέσα στην μέρα. 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 9 Και δεν σε αφήνει λεπτό σε ησυχία!

#9 Είσαι στο επίκεντρο των σκέψεών του 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 10 Ό,τι και να κάνει κάπως θα βρει τρόπο να σε βάλει στην ζωή του. Είτε αυτό είναι ένα τατουάζ είτε μια απλή πρόσκληση σε ένα τραπέζι φίλων

#8 Δεν συμφωνέι με τα πάντα 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 11 Οι άντρες είναι περίεργα πλάσματα! Το ότι διαφωνεί μαζί σου πολλές φορές σε βάζει σε σκέψεις. Παρόλα αυτά ένας άντρας διαφωνεί και επιμένει στην άποψή του όταν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα. Αλλιώς θα σε έγραφε στα… παλιά του τα παπούτσια!

#7 Σου κρατάει το χέρι 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 12 Για τους άντρες το να κρατάνε το χέρι δημόσια είναι λίγο taboo… όπως και να το κάνεις. Το ότι το κάνει για σένα σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος.

#6 Σε αφήνει να διαλέξεις! 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 13 Θέλετε να βγείτε έξω και σου απαντάει στην ερώτηση για το που να πάτε, όπου θέλεις εσύ! #5 Ζηλεύει 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 14 Είναι ζηλιάρικα πλάσματα!. #4 Προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί σου 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 15Μπορεί να μην είναι πάντα το χόμπι σου για την κοπτοραπτική πάντως προσπαθεί να σε βάλει στην ζωή του με κάθε τρόπο. #3 Δεν τον ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω του. 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 16 Όταν είστε μαζί δεν τον ενδιαφέρει τι γίνεται στον κόσμο! #2 Χαμογελάει όταν σε βλέπει 17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 17 Στοιχείο πως είναι ευχαριστημένος με την στιγμή… και εσένα κατ’ επέκταση!

#1 Δημιουργεί αναμνήσεις με σένα!  17 Σημάδια ότι σε αγαπάει κι ας μην το λέει! - Εικόνα 1 - 18  Αν προσπαθεί με εκδρομές ή δείπνα να σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα τότε είναι σίγουρο πως θέλει να περάσει πολύ καιρό μαζί σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ