-

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων

20
gossip

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πρωινό” την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι έχει συνομιλήσει σχετικά με το εν λόγω θέμα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Έχω αφήσει την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και την έχω αφήσει ηθελημένα. Το τελευταίο διάστημα έχω τη χαρά να έχω γνωρίσει τις οικογένειες “Ουράνιο Τόξο” και να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, να ανταλλάσσουμε γνώμες κι απόψεις για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα, το πώς να κινηθούμε, πώς μπορούμε να προσπαθήσουμε παραπάνω και να εντείνουμε την προσπάθεια. Έχω μάθει πολλά από αυτούς τους ανθρώπους. Κάποιοι άνθρωποι μάλιστα μού ασκούν κριτική γιατί δεν γράφω και μιλάω μόνο γι’ αυτό. Είναι πολύ ηθελημένη η απόφασή μου να αφήσω την καριέρα μου σε δεύτερο πλάνο, δεν με απασχολεί η καριέρα μου αυτή τη στιγμή γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό γιατί αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει στη χώρα μας».

Δείτε το βίντεο

 

Και πρόσθεσε: «Το να ζεις υπό το καθεστώς μιας διάκρισης από την στιγμή που γεννήθηκες μέχρι τα 50 σου και να μην έχει λυθεί αυτό το πράγμα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δεν είναι μια συζητησούλα που θα την κάνω άμα πετύχω μια κάμερα κάπου, έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου, έχει να κάνει με την αξιοπρέπειά μου, που μου την έχουν πληγώσει πολλές φορές, έχει να κάνει με τα όνειρά μου που δικαιούμουν να έχω, έχει να κάνει με όλα αυτά τα πράγματα».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση σε κάποια φάση γι’ αυτό το θέμα. Έγινε μία πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία».

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ