-

Ηλίας Γκότσης: αποκαλύπτει την πικρία του για το Survivor και την αποχώρησή του

20
gossip

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για την παιδική του ηλικία, την εμπειρία του στο “Survivor” και τις απόψεις του για το ριάλιτι.

Ανέφερε αρχικά: «Ως παιδί, δεν μ’ άρεσαν οι κανόνες και ήμουν πολύ δραστήριος. Στο σχολείο ήμουν ντροπαλός και δυσκολευόμουν να προσεγγίσω τα κορίτσια. Θυμάμαι την πρώτη μου προσπάθεια να φιλήσω ένα κορίτσι, που είχε αποτύχει».

Για τον έρωτα εξήγησε: «Ο έρωτας είναι αυτό που σε αποσυντονίζει, σε κάνει να χάνεις τη λογική σου. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Παρόλο που είμαι οργανωμένος, φοβάμαι μερικές φορές την απώλεια του ελέγχου. Έχω δακρύσει μετά από χωρισμό. Έχω μείνει σε σχέση για 4 – 5 χρόνια».

Επίσης, αποκάλυψε: «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Δεν αφήνω τη γυμναστική και αυτό που κάνω για τα βιντεάκια μου. Η τηλεόραση θεωρώ ότι είναι ένα σύστημα που δεν είναι πολύ εύκολο να σε αφομοιώσει. Δεν είσαι 100% εκεί. Ανακυκλώνεσαι με τα ίδια άτομα. Δεν έχω δει και πολλά νέα άτομα να βγαίνουν μέσα από την τηλεόραση, γι’ αυτό έχει και πτωτική πορεία. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που περίμενα να με πάρει κάποιος τηλέφωνο, δεν έχω πλέον καμία προσδοκία».

Για ορισμένους από τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Ηλίας Γκότσης σχολίασε: «Με τον Ηλία κάναμε πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα, προσπαθώ να το τρώω μέσα μου. Ο Τριαντάφυλλος βγαίνει, έχει την άποψή του είτε αρέσει, είτε όχι, έχει χιούμορ. Όταν έβλεπα το Survivor 1 ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα με τα χρόνια τον γνώρισα, στο παιχνίδι είδα κάτι άλλο. Δεν ήταν ούτε θετικό, ούτε αρνητικό το πρόσημο, απλά ήταν διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Δεν ταιριάξαμε. Όσο μεγαλώνω γίνομαι απόλυτος και θέλω όποιος είναι δίπλα μου να είναι 100% σίγουρος για όλα».

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο τελευταίο «Survivor» σημείωσε: «Σίγουρα υπάρχει πικρία από το Survivor, γιατί δεν με ενδιέφερε να φτάσω στον τελικό ή να κερδίσω, δεν μ’ ενδιέφερε αυτό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ναι, απογοητεύτηκα, είχα άλλα στο μυαλό μου, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έγινε. Γιατί άλλο να σε βγάζει ο κόσμος και άλλο να μην καταλαβαίνεις καν γιατί είσαι εκτός παιχνιδιού».

Για το αν θα ξαναπήγαινε, ο Ηλίας Γκότσης απάντησε: «Το οικονομικό είναι πάρα πολύ ισχυρό κίνητρο για να πας, τα χρήματα που δίνουν είναι εξωπραγματικά. Εγώ το είχα πει και στην παραγωγή ότι θα έπρεπε να πηγαίναμε και με λιγότερα λεφτά».

«Όταν έχεις βιώσει ένα πρόγραμμα είναι σαν να βλέπεις ένα θέατρο γιατί ξέρεις τι γίνεται πίσω από τις κάμερες» είπε στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ