-

Πιστεύω πολύ στον Θεό: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράζεται την ιστορία του

20
gossip

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας αγαπημένος τραγουδιστής, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλα στην Φαίη Σκορδά. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η καριέρα του, η οικογένειά του και η πίστη του στο Θεό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό, λέγοντας: “Πιστεύω στον Θεό… Εγώ και τα αδέρφια μου ζούμε από θαύμα, γεννηθήκαμε από θαύμα. Πιστεύουμε ότι γίνονται θεϊκά πράγματα. Η πίστη είναι κινητήριος δύναμη”. Είναι γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του, Παύλος και Κατερίνα, ήταν τα πρώτα τρίδυμα αδέρφια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Συνεχίζοντας, ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε ότι του έχει προταθεί να εμπλακεί στην πολιτική, αλλά δεν αποκάλυψε από ποια κομματική παράταξη προήλθε η πρόταση. Επιπλέον, τόνισε ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένειά του και ότι θα ήθελε να τους βλέπει περισσότερο.

“Οι γονείς μου μου λένε να είναι γεμάτη η ψυχή μου”, είπε. “Ο αδερφός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όπως και η αδερφή μου. Θα χαρούν να με δουν να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ποτέ μόνος μου… Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω για την προσωπική ζωή μου. Να νιώσω ασφάλεια”.

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει ψυχανάλυση και ότι τον έχει βοηθήσει πολύ. “Νιώθω γεμάτος από τις εμπειρίες και τα “θέλω μου”… Κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια”, τόνισε.

Τέλος, δεν μπόρεσε να αποφύγει να αναφερθεί στα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που δέχεται, στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, τον 50 CENT, το Fame Story και τους παιδικούς του φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ