-

Νίκος Βέρτης σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια – Αποκαλύπτει την αγαπημένη του

20
gossip

Η εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα, που προέρχεται από την Κρήτη, είχε τη συνήθεια από μικρή ηλικία να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου στις κερκίδες της ομάδας ΟΦΗ. Το νεαρό μοντέλο, όπως είχε αναφερθεί τότε, ήταν σχέση με τον Γιώργο Γαγκιόζη, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Οι φωτογράφοι και οι αθλητικοί συντάκτες πρόσεξαν αμέσως την 17χρονη τότε νεαρή γυναίκα, και σύντομα τη θεωρούσαν την αγαπημένη τους παρουσία, θεωρώντας την ως την πιο εντυπωσιακή παρουσία στα ελληνικά γήπεδα.

Λίγα χρόνια αργότερα, απομακρύνθηκε από τα γήπεδα και διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό είναι επίσης ένας από τους λόγους που εντυπωσίασαν τον γνωστό τραγουδιστή, καθώς αποφεύγει την υπερβολική εκθεση.

Νίκος Βέρτης: «Δεν προστατεύω πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή, απλά προσπαθώ να μην τη διατυμπανίζω»
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον Μάιο του 2023, ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Δεν προστατεύω πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή, απλά προσπαθώ να μην τη διατυμπανίζω. Το καλό είναι ότι κι εσείς οι δημοσιογράφοι – χαίρομαι πάρα πολύ – έχετε σεβασμό γι’ αυτό το πράγμα. Τουλάχιστον δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς και να πω ότι κάποιος με στεναχώρησε. Έχει τύχει να με πετύχουν με την εκάστοτε κοπέλα μου και έχω πει “σε παρακαλώ να μην βγει αυτό”, το έχουν σεβαστεί και αυτό το πράγμα δεν το ξεχνάω ποτέ», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Σχετικά με το αν έχει κάνει ποτέ πρόταση γάμου και αν είναι σε σχέση αυτή τη στιγμή, ο Νίκος Βέρτης είχε απαντήσει: «Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει ποτέ και αν κάνω κάποια στιγμή θα το μάθετε. Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος, δεν θα πω όμως κάτι, γιατί αν αρνηθώ ότι είμαι σε σχέση, την επόμενη φορά που θα με ρωτήσεις θα πρέπει να πω την αλήθεια πάλι. Οπότε δεν θα πω τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ