-

Κόνι Μεταξά: αποκαλύπτει την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία στα 14 και τον λόγο που τον χώρισε

20
gossip

Η Κόνι Μεταξά, μια διάσημη performer, πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο podcast «Sex Podcast», το οποίο φιλοξενείται από τη Δάφνη Καραβοκύρη. Στη συνέντευξη αυτή, η Μεταξά μίλησε ανοιχτά για πολλά προσωπικά θέματα, ανάμεσά τους και για την πρώτη της σεξουαλική επαφή. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, συζητώντας πτυχές της προσωπικής της ζωής που συχνά δεν είναι κοινό γνώρισμα στις δημόσιες συνεντεύξεις.

«Η πρώτη μου σεξουαλική επαφή ήταν στα 14 μου κι ήταν χάλια. Ήταν η πρώτη μου σχέση, αλλά μετά την πρώτη μας επαφή, τον χώρισα. Ήταν χάλια, δεν ήταν έτσι όπως το είχα φανταστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το σεξ πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για μια σχέση, αλλά όχι τόσο πολύ η πράξη. Πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει συνεχώς αυτή την ενέργεια, γιατί όλα τα πράγματα τα βλέπω σεξουαλικά, αλλά όχι με την έννοια που φαντάζεσαι. Τη δουλειά μου τη βλέπω σαν τον εραστή μου. Θέλω να κρατάω συνέχεια το ενδιαφέρον. Θέλω να υπάρχει αυτό το φλερτ ανάμεσα σε εμένα και οτιδήποτε κάνω. Δεν θέλω ποτέ να μπει κάτι σε ρουτίνα».

Όσο για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, δήλωσε: «Με τον άνδρα μου φλερτάρουμε όλη την ώρα, αλλά δεν κάνουμε ραντεβού. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να δουλέψουμε με τον Μάριο. Αυτό έχει να κάνει και με το πρόγραμμα του άλλου, ο Μάριος κάνει προπόνηση δύο ώρες το πρωί και τρεις ώρες το βράδυ, άρα το βράδυ όταν γυρνάει στο σπίτι, δεν θέλει να πάει πουθενά. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια και είναι σαν να είμαστε μαζί έξι μήνες. Αν δεν δουλεύεις τη σχέση, όπως και να είναι ο χαρακτήρας σου δεν πρόκειται να κρατήσει με τίποτα».

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε επίσης, αν έχει κάνει ποτέ one night stand. «Η σχέση μου με τα one night stand δεν είναι πολύ καλή, δεν νομίζω ότι το έχω κάνει ποτέ. Αν και είμαι πολύ σεξουαλικός άνθρωπος, δεν μπορώ απλά να κάνω σεξ. Δεν είναι ότι θέλω να συνδεθώ, θέλω απλά να μου τη δίνει στο μυαλό. Είμαι πολύ παρορμητική, νιώθω πράγματα πολύ γρήγορα και σταματάω επίσης, να νιώθω πολύ γρήγορα», εξήγησε.

Κλείσιμο
Τέλος, για τις σχέσεις που είχε πριν τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, είπε: «Στο παρελθόν γοητευόμουν πολύ από άντρες, που ήταν ακατάλληλοι. Όλες μου οι σχέσεις πριν τον Μάριο, ήταν τοξικές. Το σκέφτομαι μερικές φορές και λέω “δεν είναι δυνατόν”. Στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος που μου είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουμε την σεξουαλική πράξη και αρνήθηκα. Ο λόγος που αρνήθηκα ήταν, γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ καχύποπτη και έτσι προστάτευα από πολύ μικρή τον εαυτό μου από τέτοια πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ