-

Σπύρος Μπιμπίλας για Νίκο Οικονομόπουλο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Τι οδηγεί σε τέτοια τοξικότητα;

20
gossip

Με αφορμή τα σχόλια που έγιναν από τον Νίκο Οικονομόπουλο σχετικά με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δεν αναφέρθηκε απευθείας στον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά με τα λόγια του, έδωσε να εννοηθεί ότι αναφέρεται σε αυτόν.

Στην ανάρτησή του, εξέφρασε τη δυσκολία του να κατανοήσει γιατί ορισμένοι έχουν αντιδράσει αρνητικά βλέποντας μια φωτογραφία ενός ομόφυλου ζευγαριού με ένα παιδί.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αλήθεια γιατί κάποιοι ξυνίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα; Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;

Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;

Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων: Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ