-

Στάθης Σχίζας: Αναφορά στην Κατερίνα Δαλάκα ως επαγγελματία του Survivor

20
gossip

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣού”, αναφερόμενος τόσο στα  προβλήματα που αντιμετώπισε όσο και στο φετινό Survivor.

Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι πέρασε δύσκολες γιορτές λόγω υγειονομικών προβλημάτων. Αρχικά, αντιμετώπισε μια ασυνήθιστη ασθένεια που ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, αλλά εξελίχθηκε σε πνευμονία σε συνδυασμό με τη γρίπη του τύπου Η1Ν1. Περιέγραψε τις αγχώδεις στιγμές που πέρασε και την ανάγκη να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Επίσης, ανέφερε ότι πέρασε τις διακοπές του σπίτι με ξεκούραση και υπογράμμισε την αγάπη και την υποστήριξη που λάμβανε από φίλους και γνωστούς, αναφέροντας ότι αυτό θεωρείται νίκη για κάθε άνθρωπο.

Στη συνέχεια, σχολίασε τον διαγωνισμό Survivor και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα. Εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό αργότερα, αναφέροντας ότι δεν είχε κάνει κάποια προσέγγιση για συζήτηση. Επικρίνοντας την προηγούμενη συμμετοχή της στο Survivor, την χαρακτήρισε ως “επαγγελματία του Survivor” και αναρωτήθηκε για τον λόγο που επιστρέφει για ακόμα μια φορά. Παρατήρησε επίσης την οικογενειακή ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Survivor και εξέφρασε ανησυχία για την πορεία των προηγούμενων παικτών που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ