-

Αγία Παρασκευή: Ο φόβος του 14χρονου για τη ζωή του

Ελληνες
Επικαιρότητα

Ο πατέρας του 14χρονου παιδιού μίλησε σχετικά με την επίθεση που υπέστη ο γιος του από τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένων μαθητών της B’ Γυμνασίου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Αναφέροντας ότι το παιδί βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, το παιδί έστειλε ένα μήνυμα σε έναν από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αγίας Παρασκευής, λέγοντας πως φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν. Ο αστυνομικός απάντησε ότι έχει αναλάβει την υπόθεση και δεν θα σταματήσει μέχρι να τη λύσει.

Ο πατέρας περιέγραψε τη διαδικασία ως μια σειρά κακουργημάτων που διαπράχθηκαν και ανέφερε ότι οι τρεις δράστες φορούσαν μπαλακλάβες, τις οποίες αφαίρεσαν όταν ο γιος του αναγνώρισε τα πρόσωπά τους. Υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για απλές παιδικές συμπλοκές στον δρόμο, αλλά για μια εκτεταμένη επιχείρηση που διήρκεσε πολλές ημέρες και εξελίχθηκε σε διάφορες φάσεις.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι η διαδικασία ξεκίνησε πριν από την αλλαγή του έτους και κορυφώθηκε στις 2 Ιανουαρίου, με την επίθεση της Τρίτης να διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Εξέφρασε τον τρόμο που πέρασε το παιδί του, υπογραμμίζοντας ότι το 14χρονο παιδί ακολουθούσε τους δράστες ξυπόλητο, προσπαθώντας να προστατεύσει τον σκύλο του, καθώς του είχαν απειλήσει ότι δεν θα τον ξαναδεί.

Τέλος, αναφέροντας έναν διάλογο που είχε με έναν από τους δράστες, αφότου λάβει ένα μήνυμα με μια φωτογραφία του γιου του στο Instagram, ο πατέρας ανέφερε ότι άκουσε έναν έφηβο να τον απειλεί λέγοντας ότι δεν είναι φίλοι, αλλά εχθροί, και ότι θα εμφανιστεί με 50 άτομα για να τον επιτεθεί και να του κάνει βίαια πράγματα, αναφέροντας ότι θα χρησιμοποιήσει μπερέτα και θα τον τραυματίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ