-

Τα αδέρφια ¨”Μαυροτσούκαλοι” από την πιο ωραία παρέα ξανασυναντήθηκαν μετά από χρόνια και είναι αγνώριστοι

Τα αδέρφια Μαυροτσουκαλοι, από την πετυχημένη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί”, έκαναν reunion στο TikTok και προκάλεσαν πανικό στους χιλιάδες ακολούθους τους.

Ειδικότερα, χαμό έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε ο Άρης Τσάπης, ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί», στο TikTok, 14 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

@aristsapis Reunion μετα απο πολλά χρόνια!!@evidaeliofficial @Savvas Salipas #tsapisfamily #eutyxismenoimazi #fypシ #foryou #foryoupage #fyp #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Τα αδέρφια Μαυροτσουκαλοι επέστρεψαν δυναμικά στο TikTok

Τα αδέρφια Μαυροτσούκαλοι, «Θανάσης» (Άρης Τσάπης), «Φίφη» (Εύη Δαέλη) και «Γιαννάκης» (Σάββας Σαλίπας), έκαναν reunion και θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές.

@evidaeliofficial Eftixia ❤️❤️✨ #eftixismenoimazi #reunion #fyp @Aris Tsapis #savassalipas ♬ original sound – evidaeliofficial

Το βίντεο στο TikTok έχει καταφέρει να συγκεντρώσει, σε μόλις λίγες ώρες, περισσότερες από 300 χιλιάδες προβολές και μάλιστα είχαν διάθεση για πλάκα και υπογράμμισαν πως κάτι έρχεται, δίνοντας ελπίδες για πιθανό remake της σειράς.

Στη συνέχεια, η Εύη Δαέλη διέψευσε τις όποιες ελπίδες, επισημαίνοντας «ρε, μη λέτε ψέματα στο κόσμο. Το μόνο που θα δείτε σε reunion είναι αν κάνουμε κανένα live στο TikTok».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ