-

Αδιάψευστα σημάδια ότι ο καλός σου την έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα

“Πώς όμως θα σιγουρευτώ;” Μπορεί να έχεις ακούσει αυτή την ερώτηση από μια φίλη σου, ή να έχει βγει από το δικό σου στόμα. Ίσως να βγαίνεις σοβαρά με κάποιον, αλλά να μην είσαι σίγουρη για το πόσο σοβαρή είναι η σχέση σας για εκείνον.

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι άνθρωποι θέλουν το χρόνο τους. Χρειάζονται να εμπεδώσουν τα συναισθήματά τους προτού τα ξεστομίσουν, οπότε να είσαι υπομονετική (σε λογικά πλαίσια φυσικά, κανείς δεν μπορεί να περιμένει για πάντα).

Αν θέλεις να μάθεις πως αισθάνεται για σένα, δεν θα βρεις την απάντηση ως εκ θαύματος. Τα ακόλουθα σημάδια θα σε οδηγήσουν στην απάντηση. Παρότι όλοι έχουν τη δική τους γλώσα στον έρωτα, κάτι πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψεις προκειμένου να ενισχύσεις τη σχέση σου, αυτά τα σημάδια είναι γενικώς κοινά στους ερωτευμένους.

Και αν αυτός ο κάποιος δεν δείχνει κανένα από αυτά τα σημάδια, τότε οι πιθανότητες είναι να μη βρίσκεται στην ίδια σελίδα.

#1. Δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

Μένει έκθαμβος από τη γοητεία σου. Δεν είναι μόνο το πόσο όμορφη δείχνεις όταν στολίζεσαι, αλλά απλώς το γεγονός πως υπάρχεις (ακόμα και με φόρμες, πιασμένα μαλλιά, αμακιγιάριστη). Είναι ευγνώμων που σε έχει, κάποια τόσο αληθινή, όπως εσύ.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα1

 

#2. Προσέχει τις λεπτομέρειες.

Ίσως να είσαι φλύαρος τύπος η πιο συγκρατημένη, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να πιάνει αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Ξέρει ότι πίνεις σκέτο τον καφέ σου, το φαγητό που αγαπάς και ότι μαζεύεις τα μαλλιά σου ψηλά όταν ξυπνάς αργά. Σε λατρεύει για όλα αυτά, ακόμα κι αν είναι αδιάφορα σε ένα οποιοδήποτε άλλο άτομο.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα2

 

#3. Η γνώμη σου τον επηρεάζει.

Καθώς η σχέση σας προχωρά, ανακαλύπτετε όλο και περισσότερο ο ένας τον άλλο. Τα πιστεύω σας, τους φόβους σας και τόσα άλλα. Ένας τύπος που είναι ερωτευμένος μαζί σου σε ακούει πραγματικά και προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για σένα, ακόμα και αν διαφωνεί. Μπορείς να καταλάβεις το ενδιαφέρον του αν σε προσέχει ή αν σου κάνει ερωτήσεις. Δεν προσπαθεί να σου κάνει κήρυγμα όλη την ώρα. Ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την καρδιά σου.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα3

 

#4. Γίνεται ο μεγαλύτερός σου θαυμαστής.

Εσύ μπορεί να αμφιβάλλεις για τις προσπάθειες και την πορεία σου, αλλά εκείνος θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σου πει ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Θα αναρωτηθείς πως το ξέρει όταν δεν σε ξέρει όπως εσύ, όμως αυτό είναι η αγάπη: πίστη και απόλυτη εμπιστοσύνη.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα4

 

#5. Είναι πιο συγκαταβατικός μαζί σου.

Ίσως έχει πάθος με την τάξη και δεν αντέχει την ακαταστασία, αλλά μαζί σου είναι πιο υποχωρητικός. Μπορεί να μην είναι θρησκευόμενος, αλλά έρχεται μαζί σου στην εκκλησία επειδή είναι σημαντικό για σένα. Θα κάνει πράγματα που δεν θα έκανε συνήθως, επειδή το αξίζεις. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένεις από εκείνον να τα αλλάζει όλα κάθε φορά για σένα, αλλά όταν το κάνει, θα πρέπει να το αναγνωρίζεις και να το εκτιμάς.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα5

 

#6. Του λείπεις και θέλει να το ξέρεις.

Είτε μέσα από ένα μικρό και γλυκό μήνυμα, είτε από μια απρόσμενη επίσκεψη, θα ξέρεις ότι του λείπεις επειδή θα βρίσκει τρόπο να στο δείχνει. Αν σε αφήνει να μαντεύεις, τότε μάλλον οι προτεραιότητες και η προσοχή του είναι στραμμένες αλλού.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα6

 

#7. Χαίρεται όταν σε βοηθάει και είναι εκεί για σένα.

Όχι δεν χρειάζεται να τον προσλάβεις για μάστορα και όχι δεν χρειάζεσαι σωτήρες, αλλά χαίρεται όταν μπορεί να κάνει τη ζωή σου λιγάκι ευκολότερη όποτε είναι αυτό δυνατό. Είτε το ζητήσεις είτε όχι, του αρέσει να νιώθει χρήσιμος για σένα.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα7

 

#8. Σε τραβάει κοντά του.

Όταν πρωτοξεκινήσατε να βγαίνετα, μπορούσες να νιώσεις τη νευρικότητά του όταν αγγιζόσασταν. Μπορεί ακόμα να είναι νευρικός, αλλά είναι πιο φυσικό τώρα για εκείνον το να σε πιάσει από το χέρι ή να τυλίξει τα χέρια του γύρω από τη μέση σου. Απλώς δεν σε χορταίνει.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα8

 

#9. Σου δίνει χώρο.

Σίγουρα όλοι ζηλεύουν και η εμπιστοσύνη θέλει χρόνο για να χτιστεί, όμως ένας ερωτευμένος άνδρας ξέρει να κάνει πίσω. Μπορεί να θέλει να σε δει, αλλά ξέρει πως θα σε ξενερώσει αν σου γίνει στενός κορσές και καταλαβαίνει πόσο σημαντικές είναι οι προσωπικές στιγμές. Φρόντιζες τον εαυτό σου πριν τον γνωρίσεις και αυτό είναι που τον τράβηξε σε πρώτη φάση.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα9

 

#10. Ό,τι σε αφορά, δεν το αφήνει ποτέ για αργότερα.

Όση δουλειά και να έχει, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί ανυπομονεί να σε βλέπει όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Αν επαναπρογραμματίσει τα σχέδιά του για σένα, τότε είναι ερωτευμένος μαζί σου.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα10

 

#11. Το νιώθεις.

Αυτό μπορεί να ακουστεί ανόητο σε μερικούς ανθρώπους, αλλά μερικές φορές απλώς το νιώθεις πως σε ερωτεύεται. Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει από μόνο του. Νιώθεις ευάλωττη απέναντί του και έχεις παρατηρήσει πως αισθάνεται και εκείνος το ίδιο, μέσα από όλα αυτά τα μικρά πράγματα που κάνει.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα11

 

#12. Οι προτεραιότητές σου γίνονται και δικές του με τον καιρό.

Μπορεί να είσαι συγκεντρωμένη στα μαθήματα, στην καριέρα σου ή να έχεις να δώσεις ένα ρεσιτάλ ή να λάβεις μέρος σε ένα διαγωνισμό. Φροντίζει να γιορτάσει την επιτυχία σου, όσο μικρή κι αν είναι, και βρίσκεται πάντα εκεί για να σε στηρίζει. Αν βρίσκεται διαρκώς σε γεγονότα τα οποία είναι σημαντικά για σένα, τότε μάλλον βρίσκεσαι στα μελλοντικά του σχέδια.

12 Αδιάψευστα Σημάδια ότι ο Καλός σου «την έχει Δαγκώσει για τα Καλά τη Λαμαρίνα - Εικόνα12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ