-

Ανείπωτη θλίψη στην Ημαθία: «Όταν πεθάνεις, θα σε εκτιμήσουν» – Η τελευταία ανάρτηση του 15χρονου

Ελληνες
Επικαιρότητα

Απίστευτη θλίψη και ερωτήματα προκαλεί η δημοσίευση που έκανε το 15χρονο παιδί από την Ημαθία στα social media λίγες ώρες πριν τον θάνατό του. «Όταν πεθάνεις, όλοι θα σε εκτιμήσουν», έγραψε σε αυτή την ανάρτηση, «παγώνοντας» όσους την διάβασαν.

Και τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 15χρονου παιδιού.

Την ίδια στιγμή η μητέρα του 15χρονου παιδιού αναφέρει: «Γιωργάκη μου παιδί έφυγες πολύ νωρίς για το μεγάλο αγύριστο ταξίδι. Καλό ταξίδι η Παναγίτσα να σε έχει κοντά δικό της παιδί. Μου λείπεις».

Το χρονικό του θανάτου του 15χρονου στην Ημαθία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον 15χρονο βρήκαν οι γονείς του και ένας γείτονας, οι οποίοι τον αναζητούσαν. Τον εντόπισαν απαγχονισμένο στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού τους στον Παλαιό Πρόδρομο, το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2023.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε ήδη φύγει από την ζωή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 15χρονος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, με την Αστυνομία να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με τους οικείους του, επρόκειτο για ένα παιδί δραστήριο και χαρούμενο και πως τίποτα δεν προμήνυε την τραγική αυτή κατάληξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ