-

Ανέκδοτο: Τρεις καλόγεροι τεστάρονται με γυναίκα

Χιούμορ

Τρεις μαθητευόμενοι καλόγεροι πρέπει να περάσουν ένα τελευταίο τεστ. Ο αρχικαλόγερος και δάσκαλός τους, τους συγκεντρώνει σε ένα δωμάτιο, τους βάζει να γδυθούν και τους κρεμάει στο πουλί τους από ένα κουδουνάκι.

Οι καλόγεροι μένουν έκπληκτοι αλλά δεν μιλούν. Ανοίγει την πόρτα ο αρχιδιάκονος και μέσα μπαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας διάφανα ρούχα, η οποία αρχίζει να χορεύει αισθησιακά μπροστά από τον πρώτο καλόγερο.
– Ντιν Ντιν Ντιν, ακούγεται το κουδουνάκι του.
– «Αδερφέ Γεώργιε, δεν το περίμενα από εσένα, πήγαινε να κάνεις ένα κρύο ντους και να προσευχηθείς για την αδυναμία σου να αντισταθείς στον πειρασμό και τον επόμενο μήνα πάλι εδώ…».

Μετά η γυναίκα πηγαίνει μπροστά στον δεύτερο καλόγερο και αρχίζει να γδύνεται.
– Ντιν Ντιν Ντιν, ακούγεται το κουδουνάκι του.
– «Αδερφέ Ιωάννη, δεν μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό, γι′ αυτό πήγαινε και εσύ να κάνεις ένα παγωμένο ντους και να προσευχηθείς για συγχώρεση και σε ένα μήνα πάλι εδώ..».

Μετά η γυναίκα πάει στον τελευταίο καλόγερο και κάνει τα ίδια. Καμία ανταπόκριση. Αυτή γδύνεται τελείως και αρχίζει να τρίβεται πάνω του αλλά πάλι από τον καλόγερο καμία ανταπόκριση. Ο αρχικαλόγερος της κάνει νόημα και η γυναίκα φεύγει.

– «Αδερφέ Κώστα, μπράβο σου, μόνο τώρα κατάλαβα την αληθινή δύναμη της ψυχής σου. Τώρα πήγαινε και εσύ στα ντους μαζί με τους άλλους καλόγερους.

– Ντιν Ντιν Ντιν Ντιν Ντιν Ντιν…

Πηγή: poly-gelio.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ