-

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας: Ποια ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2024 σύμφωνα με τις προβλέψεις

Σίγουρα ο γάμος αντιπροσωπεύει μια σημαντική και δύσκολη απόφαση για κάποιον, με πολλούς ανθρώπους να ονειρεύονται και να σχεδιάζουν αυτήν την στιγμή. Οι διάφορες μορφές γάμου όπως η συμβίωση, το σύμφωνο γάμου, ο πολιτικός ή ο θρησκευτικός γάμος αντιπροσωπεύουν ένα σπουδαίο βήμα στη ζωή και οι αστρικές επιρροές του προσεχούς έτους μπορεί να βοηθήσουν μερικούς να πάρουν την απόφαση. Ποια ζώδια θα επιλέξουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους το 2024; Μήπως το δικό σας ανήκει σε αυτά;

Ποια ζώδια θα επιλέξουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους

Τα ζώδια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2024

Για να δούμε ποια είναι αυτά τα 4 τυχερά ζώδια σύμφωνα και με την  αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου.

Δίδυμος

Με τον Κρόνο να «γυροφέρνει» τον οίκο της κοινωνικής σας καταξίωσης κι έπειτα τον Δία στο ζώδιό σας, είναι απόλυτα λογικό να σκεφτείτε να επισημοποιήσετε τον έρωτά σας και να πάτε μαζί ένα βήμα μπροστά! Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό αποτελεί την αφορμή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να μοιραστείτε με εκείνο τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας. Έτσι, κτίζετε πολύ δυνατές βάσεις στη σχέση σας, καλλιεργείται η κατανόηση και προχωράτε και οι δύο παρέα, πιο συνειδητοποιημένα.

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας σιγά – σιγά παρατάει μια για πάντα το απέναντι από εσάς ζώδιο, τον Αιγόκερω. Εφόσον δουλέψατε σωστά με τον εαυτό σας κι επιλέξατε τον νέο σας σύντροφο με τα κατάλληλα για εσάς κριτήρια, το «δώρο» αυτού του μυστήριου πλανήτη θα είναι η αιώνια ένωσή σας! Ο Πλούτωνας έχει την τάση πολύ δυναμικών αλλαγών, ενώ ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς δείχνει ότι κάνετε πιο εύκολα τα όνειρά σας πραγματικότητα. Επομένως, δεν θα μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση αν μέσα στο 2024 κάνετε ή σας κάνει αυτή την πολυπόθητη… πρόταση!

Σκορπιός

Με τον Δία στο απέναντι από εσάς ζώδιο, τον Ταύρο, πολύ λογικό να αισθανθείτε ότι βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας και να αποφασίσετε μαζί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ο Ταύρος ως ζώδιο συμβολίζει τη σταθερότητα, τη μονιμότητα κι επίσης, ως παιδί της Αφροδίτης, σας βοηθά να διαχειριστείτε πιο ρομαντικά τη σχέση σας. Αισθάνεστε όμορφα κι αρκείστε στις χαρές της καθημερινότητας. Λίγο – λίγο σας μοιάζει πιο εύκολο να εμπιστευτείτε τον άνθρωπό σας κι αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας.

Παρθένος

Μέσα από δυσκολίες, σοβαρεύετε και παίρνετε τον εαυτό σας και τους άλλους στα σοβαρά. Είναι φυσικό να αποφασίσετε να κάνετε μία σχέση και να δώσετε σε αυτήν τον καλύτερό σας εαυτό. Προσπαθείτε να κτίσετε γερά θεμέλια και σωστή επικοινωνία. Ξεπερνάτε τα τραύματα του παρελθόντος κι αποφασίζετε να κάνεις ένα άλμα στην προσωπική σας ζωή. Μόλις το καταφέρετε, ο Κρόνος από απέναντί σας θα σας επιβραβεύσει με έναν καινούριο έρωτα με μεγάλες προοπτικές. Είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί μία σχέση όπου και οι δύο πλευρές γνωρίζουν τι θέλουν!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ