-
Δείτε πως θα κάνουμε αυτή τη συννεφιασμένη μέρα λίγο πιο γλυκιά
μια κούπα γάλα
100 γρ. κουβερτούρα
1 κ.σ. σάλτσα καραμέλας ή dulce de leche
μια πρέζα αλάτι
Βάζουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και
ζεσταίνουμε μέχρι να πάρει μια βράση.
Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και τη βάζουμε στην κατσαρόλα.
Επαναφέρουμε στη φωτιά, ρίχνουμε την καραμέλα και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν και να φτάσει η σοκολάτα στη πυκνότητα που θέλουμε.
Σερβίρουμε με λίγη σαντιγύ.