-

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του

Όλοι έχουμε χόμπι, βέβαια κάποιοι μπορεί να έχουν τα πιο ασυνήθιστοι από όλους τους άλλους. Τι θα συμβεί όμως, αν το χόμπι σας είναι να ντύνεστε ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μάλιστα με τη μορφή ενός σκύλου Δαλματίας;

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 2

Υπάρχουν άνθρωποι που στον ελεύθερό τους χρόνο απολαμβάνουν να μετατρέπονται και να ζουν σαν πραγματικοί σκύλοι! Φορούν ειδικά κοστούμια, κολάρο και γενικά συμπεριφέρονται όπως ακριβώς κι ένα τετράποδο κατοικίδιο ζώο.

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 3

Ένας από αυτούς τους… “παραμυθένιους” σκύλους είναι και ο 32χρονος Tom Peters, ο οποίος εμφανίστηκε σε μία βρετανική τηλεοπτική εκπομπή, για να δείξει το χόμπι του.

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 4

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Peters, ο οποίος όταν είναι σκύλος έχει το όνομα «Spot», μίλησε για τη συνήθειά του να ντύνεται και να συμπεριφέρεται ως κουτάβι.

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 5

Ως Spot προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του ως χαριτωμένο μικρό κουτάβι. Το κάνει αυτό με το να κοιμάται σε ένα κλουβί και να τρώει σκυλοτροφή μέσα από ένα μπολ.

Η ζωή του όταν δεν είναι σκύλος είναι πολύ διαφορετική, καθώς εργάζεται ως τεχνικός φωτισμού και θεάτρου.

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 6

Εμφανίστηκε στην εκπομπή για να μπορέσει να δείξει τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής του και να εξηγήσει ακριβώς το χόμπι του αυτό, ώστε να πάψουν να υπάρχουν δυσάρεστες παρερμηνείες για όσους έχουν  κι άλλες, εναλλακτικές ταυτότητες.

“Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι γελοίο αυτό που κάνω”, δήλωσε ο Tom. “Αλλά δεν το κάνω για να προκαλέσω κάποιο κακό, παρά μόνο για να διασκεδάσω και κυριολεκτικά να νιώσω σαν κουτάβι“.

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 7

Τότε ο Τομ συνέχισε να επιμένει ότι “Είναι ένας τρόπος ζωής, είναι απλώς μια διαφυγή από την πραγματικότητα. Ξεφεύγω έτσι από τον αγχώδη τρόπο ζωής που όλοι μας έχουμε.”

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 8

Ο Τομ, όπως και κάθε εξημερωμένο σκυλί, έχει μία σύντροφο. Ο λόγος για την πρώην αρραβωνιαστικιά του τη Rachel Watson, που έχει ανθρώπινη μορφή.

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 9

Όπως δήλωσε εκείνη, χωρίσανε με τον Τομ εξαιτίας του παράξενου τρόπου ζωής που εκείνος ακολουθεί. Επέμεινε όμως ότι οι δυο τους είναι οι… “καλύτεροι φίλοι”!

Άντρας ζει ως πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του - Εικόνα 10

Συνέχισε λέγοντας, ότι τώρα είναι πιο κοντά από ότι πριν που είχαν μία ερωτική σχέση. Δήλωσε στην εκπομπή ότι δεν αρκεί μία μόνο τηλεοπτική εκπομπή για να μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει ένα χόμπι που για τον μέσο άνθρωπο είναι αδιανόητο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον φανατικό “σκύλο”, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ