-

Μια απίθανη συνταγή για σοκολατένια μπολάκια παγωτού!

της ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΕΖΙΡΙΑΝΟΓΛΟΥ

Ίσως το μοναδικό που κάνει καλύτερο ένα χωνάκι παγωτό από ένα μπολ παγωτό, είναι η πηχτή σοκολάτα που μένει στη γωνία του χωνιού και σε κάνει να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο την τελευταία μπουκιά.

Δε θα ήταν υπέροχο να κρατήσεις αυτή την απόλαυση, ακόμα κι αν δεν έχεις χωνάκι; Μπορείς, αρκεί το μπολάκι σου να είναι σοκολατένιο και να το φας στο τέλος! Το handimania μας δείχνει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να φτιάξουμε πεντανόστιμα σοκολατένια μπολάκια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Τι θα χρειαστούμε:

150 γρ. μαύρη σοκολάτα 150 γρ. σοκολάτα γάλακτος Νερομπαλόνια Λαδόκολλα λίγο λάδι

(αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και λευκή σοκολάτα ή μερικούς ξηρούς καρπούς, αναλόγως τι γεύση ή εμφάνιση θέλετε να έχει το μπολ)

Πώς το φτιάχνουμε:

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί σε θερμοκρασία 30° C, ανακατεύοντας διαρκώς.

Γεμίζουμε τα μπαλόνια με αέρα και τα λαδώνουμε ελαφρώς στην κάτω πλευρά.

Τα βυθίζουμε στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα.

Τα βάζουμε στο ψυγείο για 15′, τα βγάζουμε και σκάμε τα μπαλονάκια.

Βάζουμε το παγωτό ή τα φρούτα μας και απολαμβάνουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ