-

“Από τη μέρα που έμαθε ότι έχει καρκίνο δέχθηκε ένα ρατσισμό”: Ο Λιάγκας είπε τη μεγάλη αλήθεια για την Κάτια Νικολαίδου και χειροκροτήθηκε

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ότι την γνώριζε και έκαναν παρέα στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του

Ο παρουσιαστής μιλώντας για την ηθοποιό που έφυγε νωρίς από τη ζωή, τόνισε: «Η Κάτια Νικολαΐδου έκανε κάποια στιγμή μία μαγειρική εκπομπή. Επειδή είναι πολύ ωραίο να βγαίνουμε όλοι και να κάνουμε προφανή ευχολόγια στην τηλεόραση που θα μας κάνουν συμπαθείς για να ανεβάσουμε followers στο Instagram και στο twitter. Η εύκολη λύση. Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών. Εδώ εμείς έχουμε μία διαφορετική προσέγγιση κι εγώ έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης που τόσα χρόνια τον μοιράζομαι μαζί σας. Ζούμε σε μία κοινωνία απολύτως ρατσιστική που δυστυχώς κανένα metoo και καμία πολιτική ορθότητα δεν αναδεικνύει τον ρατσισμό. Αναδεικνύουμε τον ρατσισμό και κάποιες κακά κομμάτια της κοινωνίας μας, μόνο όταν αυτά είναι εμπορικά ή θεωρούμε ότι θα κάνουν καλό σε εμάς.»

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Κανείς δε μιλάει για τον ηλικιακό ρατσισμό, κανείς δε μιλάει για τον ρατσισμό αποκλεισμού ανθρώπων που η κοινωνία τους θεωρεί αρρώστους. Άρα ανίκανους να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν. Εγώ διατυπώνω σήμερα ένα ερώτημα. Η κοπέλα αυτή από τη μέρα που έπαθε καρκίνο και πάλεψε γενναία 20 χρόνια, της έγιναν οι αντίστοιχες προτάσεις του ταλέντου της από τηλεόραση και θέατρο; Και απευθύνομαι σε όλους όσοι ανήκουν στον χώρο αυτό. Και της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Προφανώς είχε προτάσεις, αλλά αυτές οι προτάσεις αντιστοιχούσαν της αξίας και του ταλέντου της; Η κάποιοι είπαν «έλα μωρέ έπαθε καρκίνο, δεν μπορεί να παίξει». Δεν το λέω τυχαία, όπως ποτέ δεν λέω κάτι τυχαία. Γιατί μιλάμε για τα εύκολα, αυτά που μας κάνουν συμπαθείς».

Δείτε όσα είπε παρακάτω στο Πρωινό

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ