-

Αρραβωνιάστηκες; 6 posts που δεν πρέπει να ανεβάσεις στα social media!

Αρραβωνιάστηκες; 6 posts που δεν πρέπει να ανεβάσεις στα social media!
Γάμος
Οικογένεια
Σχέσεις
Ψυχολογία

Αρραβωνιάστηκες; 6 posts που δεν πρέπει να ανεβάσεις στα social media!

Ή τουλάχιστον σκέψου το λίγο πριν το κάνεις:

Αποφασίσατε να παντρευτείτε, κάνατε αρραβώνα ή σου αγόρασε ένα υπέροχο δαχτυλίδι που συμβολίζει την αγάπη σας. Το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να το φωνάξεις! Θέλεις να το πεις στην οικογένειά σου, στους φίλους σου, στους συναδέλφους σου.

Επειδή πλέον τα social media είναι πιο κοντά… από τα αγαπημένα σου πρόσωπα (έστω κι αν σκόπευες να τους τηλεφωνήσεις) και με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς στην πραγματικότητα να το «φωνάξεις σε όλο τον κόσμο», κράτα τον ενθουσιασμό σου και δες τα 6 posts που δεν πρέπει να ανεβάσεις στα social media, αν δεν θέλεις να δεχτείς αρνητικά σχόλια:

 

Τα καράτια: Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα μοιραστούν τη χαρά σου αλλά αν εστιάσεις τον ενθουσιασμό σου στα καράτια του δαχτυλιδιού δεν θα βρεις πολλούς υποστηρικτές!

Βίντεο με το δαχτυλίδι (έστω και Boomerang): Μπορεί να θέλεις να το δεις, οι υπόλοιποι όμως θα προτιμούσαν μια ιστορία για το πώς έγινε η πρόταση γάμου!

Ανακοίνωση πριν το πεις στις κολλητές: Θέλεις να το πεις σε όλο τον κόσμο αλλά όχι την ίδια στιγμή. Δεν είναι προτιμότερο πρώτα να το μάθει η κολλητή σου και η αδερφή σου και μετά όλοι οι υπόλοιποι!

Λεπτομέρειες για τον γάμο: Έχετε ήδη κανονίσει τα πάντα αλλά καλό είναι να ενημερώσεις τους καλεσμένους με μια επίσημη πρόσκληση!

Πολλά hashtags: Λίγα και καλά είναι το ιδανικό. Είναι ρομαντικά και λένε κάτι. Αν όμως τα hashtags καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από το post, τότε δείχνεις ότι προτιμάς να φανεί το post σου σε διάφορα blogs και profiles παρά να ανακοινώσεις κάτι στους φίλους σου.

Να αλλάξεις όνομα στο profile σου: Η «μελλοντική κυρία τάδε» δεν είναι και ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις, ενώ το αστείο είναι πια παλιό! Βέβαια περι ορέξεως…
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ