-

Ατάκες αντρών που κάνουν έξαλλη κάθε γυναίκα!

Σχέσεις

Τις λένε πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή, και εννοείται ότι το αποτέλεσμα είναι να τσακωθείς μαζί τους. Όταν υπάρχει ένταση και τα πράγματα οδεύουν προς το χειρότερο, τότε μια απλή λέξη μπορεί να σε κάνει να βγάζεις φωτιές.

Οι παρακάτω ατάκες λοιπόν, θεωρούνται τουλάχιστον απαγορευμένες:

«Χαλάρωσε!»

Ποτέ, αλλά ΠΟΤΕ μη πείτε αυτή τη λέξη όταν βλέπετε ότι έχουμε νέυρα. Αν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε θα το κάναμε, πείτε μας κάτι πιο πρωτότυπο.

Και αντί να πείτε ένα απλό χαλάρωσε, δώστε λίγη περισσότερη σημασία και συζητήστε. Δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο σας φαίνεται.

«Η πρώην μου δεν θα το έκανε αυτό!»

Τότε γυρίστε σε αυτή, απλά τα πράγματα. Οι επόμενες σας σχέσεις δεν είναι ίδιες με τις προηγούμενες. Αν ήταν τότε δεν θα είχαν κανένα νόημα.

Κάτι μαθαίνετε από αυτές, και με το να συγκρίνετε καταστάσεις και γεγονότα με την προηγούμενη μπορεί να μας κάνει τόσο έξαλλες που μπορεί να σας κουνήσουμε και μαντήλι.

«Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα!»

Για εσάς πότε κανένα θέμα δεν είναι μεγάλο και σοβαρό. Όχι ότι όλα είναι σοβαρά βέβαια όπως τα παίρνουμε εμείς, αλλά τα περισσότερα δεν γίνεται απλά να τα προσπεράσουμε. Βάλτε στην άκρη την αναισθησία σας, θα γίνεται καλύτεροι.

«Τέλος πάντων!»

Το ‘τελοσπάντων’ του τύπου βαρέθηκα τώρα να συζητάω αυτό το θέμα, ας τελειώνουμε γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα βγάλω άκρη. Υπάρχει κάποιος λόγος όμως που γίνεται αυτό…

«Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό!» …

«Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό!»

Να κάνεις αλλαγές πάνω σου κι εκείνοι να μη παρατηρούν τίποτα απολύτως. Το μαλλί να έχει κοπεί πέντε δάχτυλα, αλλά και πάλι να τους φαίνονται όλα ίδια. Το αποτέλεσμα είναι να κάνεις εσύ χίλιες σκέψεις, να τους τις πεις και να καταλήξετε σε τσακωμό.

«Έχεις μεγάλο κ@λο!»

Η φράση αυτή ποτέ δεν έχει θετικό νόημα για εμάς. Το μεγάλο δεν παραπέμπει στο ωραίο, αλλά στο ΜΕΓΑΛΟ. Μπορεί εσάς να σας αρέσεις, εμείς ούτε να το ακούμε δεν θέλουμε.

«Χρειάζομαι λίγο χώρο!»

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ανήκουν μόνο οι γυναίκες που έχουν δώσει πολύ χώρο στη σχέση τους, χωρίς καμία πίεση, και πάλι εκείνοι θέλουν περισσότερο. Μείνε μόνος σου να έχεις όσο χώρο θες!

«Είσαι τρελή;»

Αν πάνω σε τσακωμό το πείτε αυτό, τότε το σώμα σας θα γίνει μαγνήτης διάφορων αντικειμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ