-

Δυο δεκαετίες μαζί και μία κόρη: Η κρυφή ζωή της όμορφης συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας, παρά τα πολλά χρόνια που βρίσκεται σε σχέση με τη σύζυγό του Κατερίνα και την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, προτιμά να κρατά την οικογενειακή του ζωή μακριά από το φως της δημοσιότητας. Επιδιώκει να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας για την κόρη του, αναφέρθηκε και στον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, λέγοντας: «Και στο παιδί μου της λέω “κάνε ό,τι θέλεις” όσον αφορά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον παππού και τη γιαγιά, γιατί μου λέει “ο παππούς δεν θα το δει αυτό” και της λέω παιδί μου εκεί που είναι ο παππούς τα βλέπει όλα. Την αγαπούσε πολύ την κόρη μου».

Ο Δημήτρης Κόκοτας μιλάει με θέρμη για τις γυναίκες της ζωής του και μοιράζεται μαζί τους καθημερινές, αλλά πολύτιμες στιγμές, εκφράζοντας τη σημασία που έχουν για εκείνον.

Είσαι μαζί με την Κατερίνα 20 χρόνια και παντρεμένοι περίπου μία δεκαετία. Πώς γνωριστήκατε;

Είχε έρθει να πάρει αυτόγραφο για τη μικρή της αδελφή και έτσι γνωριστήκαμε. Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμη.

Έχετε μια κορούλα, τη Ριάνα, που είναι 11,5 ετών. Τι κάνετε μαζί;

Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με το παιδί. Το πιο σημαντικό πράγμα, πιστεύω, που κάνουμε μαζί της είναι ότι συζητάμε και παίζουμε πάντα ένα παιχνίδι, όπου κάνει τη δασκάλα και εμείς τους μαθητές. Έτσι η Ριάνα έμαθε από το νηπιαγωγείο όλα τα μαθήματα.

Θέλετε να κάνετε άλλο παιδί;

Εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός σού τα δίνει, όμως, όταν θέλει Εκείνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ