-

Διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι

Στην μεγάλη οθόνη, οι διάσημοι φαίνονται σαν να μην ανήκουν σ’αυτόν τον κόσμο δείχνοντας τέλειοι κάθε δευτερόλεπτο. Αλλά είναι όπως και εμείς, έχουν τους δικούς τους πειρασμούς που δεν κάνουν πάντα καλό στο σώμα τους. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 10 αστέρες που πιστεύουν πως το να ζουν την ζωή στο έπακρο είναι καλύτερο από να κάνουν συνεχώς δίαιτα και νιώθουν χαρούμενοι με τους εαυτούς τους.

Jennifer Love Hewitt 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα1 Έγινε μητέρα δύο παιδιών και πήρε 9 κιλά αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου. Λέει πως νιώθει πιο χαρούμενη και θηλυκή και πως δεν σκοπεύει να χάσει βάρος.

Eva Longoria 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα2 Παντρεύτηκε για τρίτη φορά τον Μάιο του 2016 και ξέχασε τα πάντα γύρω από την φιγούρα της. Ωστόσο, λέει πως δεν την πειράζει ούτε εκείνη ούτε τον άντρα της.

Kelly Clarkson 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα3 Η τραγουδίστρια ήταν πάντα λίγο παχουλή αλλά κρατούσε την εικόνα της με άσκηση και δίαιτα. Όταν παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά όμως δεν ασχολήθηκε ξανά με αυτά. Νιώθει χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση παρά τις κριτικές.

Russell Crowe 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα4 Είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε τον Μονομάχο αλλά ο Russell είναι πάντα έτοιμος να αλλάξει για έναν ρόλο: πήρε σχεδόν 22 κιλά για να παίξει στο “The Nice Guys.” Έχει περάσει ένας χρόνος από την ταινία αλλά δεν φαίνεται να τον απασχολεί το σώμα του. Είπε μάλιστα πως είναι αρκετά ευχάριστο να πάρεις μερικά κιλά.

Tyra Banks 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα5 Η ιδρύτρια του America’s Next Top Model λέει πως πάντα την θεωρούσαν πολύ μεγάλη για μοντέλο. Τώρα ζυγίζει 8 κιλά περισσότερα από το 2006 και δεν την νοιάζει καθόλου. Έχει την δική της επιχείρηση, μεγαλώνει τον γιο της και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Kelly Osbourne 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα6 Ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα λεπτή. Σόκαρε όμως τους πάντες το 2013 όταν έχασε 16 κιλά. Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Κουράστηκε από τις δίαιτες και τώρα είναι χαρούμενη που έχει αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο.

Vin Diesel 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα7 Μία φωτογραφία του 2015 τον δείχνει αγνώριστο. Εκείνος όμως δεν φαίνεται να ενοχλείται αφού όπως απέδειξε στην ταινία “The Fate of the Furious” μπορεί να γίνει fit σε χρόνο μηδέν.

Kate Winslet 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα8 Ποτέ δεν την ένοιαζε το τέλειο σώμα και πολλές φορές ένιωθε άσχημα που έπρεπε να χάσει βάρος για συγκεκριμένους ρόλους. Προτιμάει να περνάει χρόνο με τα τρία της παιδιά χωρίς να γυμνάζεται και δεν ντρέπεται γι’αυτό.

Jennifer Lawrence 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα10 Λέει πως λατρεύει το φαγητό και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Τα λίγα κιλά που πήρε όμως πιστεύουμε την κολακεύουν.

Adele 10 διάσημοι του Χόλιγουντ που πάχυναν και έγιναν αγνώριστοι - Εικόνα11 Η Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει δεχτεί πολλές κριτικές για τα κιλά της. Το 2015 έχασε ξαφνικά 13 κιλά ωστόσο τα πήρε πάλι πίσω και τώρα σχεδιάζει να δημιουργήσει την δική της μάρκα για ρούχα μεγάλων μεγεθών.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ