-

Διαχρονικά μυστικά μακιγιάζ για όλες τις γυναίκες!

Το μακιγιάζ σε μια γυναίκα είναι ότι πιο απαραίτητο στη καθημερινή της ζωή.

Είναι πολύ σημαντικό το μακιγιάζ σου να δείχνει φυσικό πάνω σου και να σου τονίζει τα χαρακτηριστικά. Διάβασε παρακάτω κόλπα μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει.

 

Τοποθέτησε τον κορμό ενός κουταλιού στην εξωτερική γωνιά του ματιού σου και σχεδίασε μια ευθεία γραμμή. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το στρογγυλεμένο μέρος και δημιούργησε μια όμορφη καμπύλη για ένα τέλειο γατίσιο βλέμμα.

 

Πάρε πούδρα σε σκόνη που διεισδύει περισσότερο και με ένα ειδικό πον-πον ή βαμβάκι πέρασε τις βλεφαρίδες δύο-τρεις φορές. Η βάση αυτή, θα τους δώσει όγκο, θα αφαιρέσει κάθε υγρασία, ενώ θα βοηθήσει την μάσκαρα να σταθεροποιηθεί καλύτερα.

 

Χρησιμοποίησε ένα κουτάλι τοποθετώντας το στο κινητό βλέφαρο ώστε να τοποθετήσεις τη μάσκαρά σου εύκολα και χωρίς να αφήσεις υπολείμματα που θα χρειαστεί να καθαρίσεις.

 

Πριν χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου, πέρασε ταμποναριστά στα χείλη σου μια διάφανη πούδρα σε σκόνη. Η υφή της θα δημιουργήσει σταθερότητα στο κραγιόν ενώ θα κάνει τα χείλη σου «ζουμερά».

 

Κρύψε τους μαύρους και τα κουρασμένα μάτια με τον κατάλληλο τρόπο. Δημιούργησε ένα τρίγωνο κάτω από το μάτι σου με την κορυφή του τριγώνου να βρίσκεται σχεδόν στο ύψος του τελειώματος της μύτης σου. Άπλωσε το κονσίλερ με τα δάχτυλά σου.

 

Πηγή: donna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ