-
Μικρά κόλπα που κάνουν τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη.
#1. Πως θα δείτε αν ένα αβοκάντο είναι ώριμο
Αν είναι πράσινο είναι έτοιμο για κατανάλωση
#2. Πως θα ψιλοκόψετε ευκολότερα τα μυρωδικά:
#3. Με βραστό νερό αντί για βρύσης, θα έχετε τα πιο…διάφανα παγάκια
#4.Ο κόφτης μήλου εξυπηρετεί και για τις πατάτες
#5. Δοκιμάστε να σπάσετε τα αυγά σας σε επίπεδη επιφάνεια
#6. Χρησημοποιήστε σαν “κουπάκι” το ίδιο το τσόφλι για να πιάσετε τα μικρά κομματάκια που σας ξέφυγαν
#7. Υπολογίστε τον χρόνο βρασίματος
#8. Μπορείτε επίσης να τα ψήσετε αν τα θέλετε σφικτά!!!
Το ταψάκι για τα κεκάκια θα σας βολέψει πολύ για αυτή τη δουλειά
#9. Αν δεν θέλετε να ξεχυλίσει η κατσαρόλα κατά το βράσιμο, βάλτε πάνω της μια κουτάλα
Chad King / Via youtube.com
#10. Σε ένα ποτήρι με ελάχιστο νερό, ένα βραστό αυγό, ξεφλουδίζεται πολύ πιο εύκολα!
#11. Μισό κουταλάκι σόδα κατά το βράσιμο, κάνει τα αυγά να ξεφλουδίζονται πανεύκολα
#12. Έτσι καθαρίζουμε το μάνγκο
#13. Και έτσι, καθαρίζουμε τις φράουλες
#14. Αν τυλίξετε έτσι τις μπανάνες σας, μένουν φρέσκιες για 3-5 παραπάνω μέρες.
#15. Ένα μήλο στη σακούλα με τις πατάτες, βοηθάει να μην βγάλουν “ποδαράκια”