-

Έφη Σαρρή: “Είμαι όλη πλαστικιά, θα ήθελα να μοιάζω 20χρονη

Στην εκπομπή “Breakfast@star”, η Έφη Σαρρή μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και την ηλικία της, την οποία διστάζει να αποκαλύψει.

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι “δεν σταμάτησα να εμφανίζομαι, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να ζήσω και την καθημερινότητα. Κάποτε νόμιζα ότι δεν ζω χωρίς το τραγούδι, αλλά τελικά ανακάλυψα ότι ζω και χωρίς αυτό. Κάποια στιγμή άρχισε να φθίνει και αυτή η αγάπη, οπότε και εγώ αποσύρθηκα κάπως. Θα ήθελα πολύ να εξαφανιστώ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να υπάρχω, όχι”.

Γιατί η Έφη Σαρρή δεν αποκαλύπτει την ηλικία της

Σχετικά με την ηλικία της, η Έφη Σαρρή ανέφερε ότι “το 2024 θα ήθελα να μου φέρει υγεία, γιατί βρίσκομαι σε μια ηλικία που τώρα έχει μεγάλη σημασία. Δεν αποκαλύπτω την ηλικία μου, γιατί κατά καιρούς λέω διάφορες ηλικίες, ανάλογα με το πώς αισθάνομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα, συγκεκριμένα, αισθάνομαι γύρω στα 25”.

Ο φόβος της Έφης Σαρρή για τις πλαστικές επεμβάσεις

Όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, σημείωσε ότι “μπορώ να πω ότι είμαι όλη πλαστική! Το έχω πει χίλιες φορές, γιατί δεν το πιστεύετε επιτέλους; Δεν έχω υποστεί επέμβαση όμως από φόβο. Θα ήθελα πολύ να μεταμορφωθώ και να φαίνομαι 20χρονη, αλλά τι να πρωτοτραβήξεις; Ο χρόνος δεν μου φέρεται καλά, εγώ όμως προσπαθώ με τις παλιές μεθόδους. Τα περπατήματα, 4 – 5 χιλιόμετρα την ημέρα, τα γυμναστήρια, το φαγητό που δεν υπάρχει. Δεν μπορώ όμως να κάνω χειρουργεία και τέτοια, θα τα έκανα μόνο για θέματα υγείας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ