-

Τα είπε «έξω απó τα δóντια»: Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την εμφάνıση της Δέσποινας Βανδή χωρίς να «μασńσει» τα λόγια του

gossip

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη Δέσποινα Βανδή.

«Κάτι θα δείτε από εμένα στην τηλεόραση. Απλά κι εγώ το φτιάχνω όπως θέλω να γίνει. Ο κόσμος πραγματικά μου στέλνει επίμονα μηνύματα ότι τους λείπω από την τηλεόραση. Είναι σε project, αλλά με τη δική μου διαμόρφωση», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς συνέχισε: «Τη Δέσποινα Βανδή τη θαυμάζω, την αγαπώ. Εγώ τη βλέπω στα μάτια μου, όπως έχουμε συζητήσει οι δυο μας. Το ντύσιμο είναι κάτι διακοσμητικό της στιγμής. Αυτή έχει πολύ υπέροχο γυμνό χαρακτήρα, στο μυαλό εννοώ, είναι ανεπιτήδευτο κορίτσι. Τα look της δεν μου αρέσουν, γι’ αυτό που θα μπορούσε να φορά η Δέσποινα. Από ό,τι κατάλαβα αισθάνεται πολύ ωραία μέσα σε αυτά και για αυτό δεν θα το άλλαζε… Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία αλλά το look του ανθρώπου».

«Με την έννοια του ερωτευμένου ένας άνθρωπος στην ηλικία μου δεν λέγεται ερωτευμένος. Είμαι καλά, δηλαδή ανατριχιάζω. Έχει βρεθεί αυτό το άτομο και για αυτό δεν έχω κάνει αποτρίχωση, για να είναι η τρίχα κάγκελο. Ευτυχώς έχω πολύ σεβασμό μέσα από τα social media. Δυο τρεις φορές με έχουν πει “αι μωρή κ@@α π@@@α. Λέω πες το ένα ένα να το χορτάσουμε. Φίλε εσύ που το λες σηκώνομαι σαν το ελατήριο, κάνω 12 χιλιόμετρα την ημέρα, κάθε ημέρα μία εναλλακτική γυμναστική, τρώω υγιεινά, δεν πίνω καθόλου, δεν καπνίζω καθόλου, αλλά καπνίζει κάποιο σημείο του σώματός μου από το πολύ σ@ξ» σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ