-

Εκείνος 45, εκείνη πολύ μικρότερη: Η τεράστια διαφορά ηλικίας του Καραφώτη από τη σύντροφό του και οι επεμβάσεις για να δείχνει μικρότερος

gossip
Επικαιρότητα

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του έχει ανοίξει ο Κώστας Καραφώτης, καθώς απολαμβάνει τις στιγμές του με τη νέα του σύντροφο.

Ο τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες είναι ερωτευμένος με την Κάτια-Νανά Μάνου, μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με την οποία μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα.

Ο Κώστας Καραφώτης δεν προβάλλει ποτέ την προσωπική του ζωή και γι’ αυτό δεν υπάρχουν κοινές τους εμφανίσεις σε κοσμικά events. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κρύβονται. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του NDP τους απαθανάτισε σε καθημερινές στιγμές πιασμένοι χέρι χέρι, από νυχτερινή τους έξοδο.

Ποια είναι η αγαπημένη του τραγουδιστή

Η Κάτια Νανά Μάνου είναι καλλιτέχνης, καθώς ζωγραφίζει πίνακες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Σε συνέντευξή του τα Χριστούγεννα στο Happy Day είχε πει για την προσωπική του ζωή: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Μπορεί να εκπληρώθηκε αυτή η ευχή για σύντροφο και αγάπη. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος πολύ και αρκετά δημιουργικός».

Όσα έχει πει ο Κώστας Καραφώτης για τη σύντροφό του

Για τη ζωή του αλλά και για το πώς φαντάζεται το μέλλον του μίλησε το πρωί της Πέμπτης (8/11) ο Κώστας Καραφώτης. Όπως αποκάλυψε σκέφτεται τον γάμο και θέλει να κάνει οικογένεια ενώ τόνισε ότι με τη σύντροφό του έχουν 11 χρόνια διαφορά.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε: «Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή».

«Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά με τη σύντροφό μου» σημείωσε αναφερόμενος στην ηλικιακή διαφορά που είχε με τις συντρόφους του ο τραγουδιστής.

«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν» επεσήμανε.

«Την περίοδο που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και βοηθήθηκα. Η απώλεια του θείου μου πριν από μερικά χρόνια με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική» σημείωσε ο Κώστας Καραφώτης κλείνοντας.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ