-

Έμη Λιβανίου: Στα δίχτυα του έρωτα με γνωστό εφοπλιστή – Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Η δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου φαίνεται να βρίσκεται σε σχέση με τον εφοπλιστή και πρωταθλητή σκοποβολής, Πέτρο Παππά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της On Time και της Σάσας Σταμάτη. Η σχέση αυτή δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με πηγές, η σχέση του ζευγαριού διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Επέλεξαν συνειδητά να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, καθώς τόσο η Λιβανίου όσο και ο Παππάς προτιμούν να κρατούν τα επαγγελματικά τους ζητήματα στο προσκήνιο.

Η Έμη Λιβανίου και ο Πέτρος Παππάς γνωρίστηκαν σε μια κοσμική βραδιά μέσω κοινών γνωστών. Από την πρώτη στιγμή, η επαφή τους χαρακτηρίστηκε από έντονα συναισθήματα. Ο Πέτρος Παππάς αποτελεί για τη Λιβανίου έναν άνθρωπο που τη σέβεται, την αγαπά και την εκτιμά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πέτρος Παππάς είναι γιος του Κωνσταντινουπολίτη εφοπλιστή Αλέκου Παππά. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1953 και μεγάλωσε εκεί, σπουδάζοντας Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και συνεχίζοντας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο Παππάς, από μικρή ηλικία, ήταν ενεργός τόσο στις οικογενειακές επιχειρήσεις όσο και στη σκοποβολή, κληρονομώντας την αγάπη του για τον αθλητισμό από την οικογένειά του. Συμμετείχε ως αθλητής στην ελληνική εθνική ομάδα σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980, ενώ κατέχει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα σκιτ για αρκετά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ