-

Να και ένας άνθρωπος που όχι μόνο δεν έχει θέμα με τα χτυπημένα δέματα, αλλά αντίθετα, έτσι θέλει να του έρχονται!

Να και ένας άνθρωπος που όχι μόνο δεν έχει θέμα με τα χτυπημένα δέματα, αλλά αντίθετα, έτσι θέλει να του έρχονται...!!!
Art

Αν αναρωτιέστε αν νοιάζονται οι μεταφορείς για την ασφάλεια του δέματός σας, τότε πρέπει να δείτε αυτό το λαμπρό πείραμα του Walead Beshty από το Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου εννέα χρόνων, ο Beshty δημιούργησε λεπτά γυάλινα αντικείμενα τα οποία ταίριαζαν απόλυτα μέσα στα κουτιά της FedEx και τα έστελνε σε διάφορες γκαλερί και εκθέσεις, προκειμένου να εξερευνήσει πώς τα έργα τέχνης αποκτούν “δακτυλικά αποτυπώματα”.

Να και ένας άνθρωπος που όχι μόνο δεν έχει θέμα με τα χτυπημένα δέματα, αλλά αντίθετα, έτσι θέλει να του έρχονται…!!!

“Ενδιαφερόμουν για το πώς τα αντικείμενα τέχνης αποκτούν νόημα μέσα από το πλαίσιο τους και μέσω των ταξιδιών τους,” είπε ο Beshty σε μια συνέντευξη με τον Mikkel Carl. «Ήθελα να κάνω μια δουλειά που ήταν ειδικά οργανωμένη γύρω από την μεταφορά της, που γίνεται φανερά υλικό μέσω της κίνησης του από το ένα μέρος στο άλλο.”

Μέσα από μια συνηθισμένη αποστολή, τα κομμάτια του Walead αναπόφευκτα ράγιζαν. Οι επιμελητές των γκαλερί και των εκθέσεων στη συνέχεια, έπρεπε να τα αφαιρέσουν σχολαστικά για να τα εκθέσουν. Κάθε ένα ονομάστηκε από την ημερομηνία, τον αριθμό εντοπισμού, και το μέγεθος του κουτιού της συγκεκριμένης αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ