-

«Έπαθα ολική θρόμβωση και πνευμονική εμβολή»: Το “μαρτύριο” του Παύλου Σταματόπουλου με την υγεία του

gossip

Ο Παύλος Σταματόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα και στον Γρηγόρη Μελά, μίλησε για το πρόβλημα που είχε με τα κιλά του, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό, ενώ αποκάλυψε ότι πριν από χρόνια στάθηκε τυχερός και δεν μπήκε σε ένα αεροπλάνο, το οποίο λίγο αργότερα έπεσε.

Ο συνεργάτης και κουμπάρος της Σίσσυς Χρηστίδου γεννήθηκε στο Βέλγιο, αλλά η καταγωγή του είναι από το Σοφικό Έβρου, όπου πηγαίνει συχνά τα καλοκαίρια, γιατί θέλει να κρατάει επαφές με τις ρίζες του.

Ο Παύλος Σταματόπουλος ζύγιζε 120 κιλά

Για την περίοδο που είχε αρκετά κιλά, ο Παύλος Σταματόπουλος υπογράμμισε “έχω υπάρχει αρκετά κιλά παραπάνω. Την περίοδο που «έχασα» τη μητέρα μου, ένιωθα σαν να μην με ενδιέφερε τίποτα. Και με τη συναισθηματική φόρτιση που είχα, το φαγητό για μένα ήταν «όαση». Έτρωγα τα πάντα και πολύ! Γενικά μου αρέσει το φαγητό, αλλά εκείνη την περίοδο ξεπέρασα τα όρια, φτάνοντας τα 120 κιλά. Ο λόγος που αποφάσισα να βάλω φρένο δεν ήταν ούτε αισθητικός, ούτε γιατί μπορεί κάποιοι να έκαναν από πίσω μου αρνητικά σχόλια. Πηγαίνοντας όμως σε μια δημόσια υπηρεσία, δυσκολεύτηκα να ανέβω τις σκάλες μέχρι τον πρώτο όροφο…. Και έτσι αποφάσισα να κάνω διατροφή”.

Το πρόβλημα υγείας του Παύλου Σταματόπουλου

Σχετικά με τη γυμναστική, ο παρουσιαστής επεσήμανε “αν και είμαι «καθαρόαιμος» τεμπέλης, έχω βάλει τη γυμναστική στη ζωή μου και μετά από τόσα χρόνια την απολαμβάνω, ενώ παράλληλα μπορώ να απολαμβάνω και το φαγητό, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Η ενασχόλησή μου με τη γυμναστική βοήθησε σημαντικά όταν έπαθα ολική θρόμβωση στο αριστερό πόδι και πνευμονική εμβολή. Το γεγονός ότι ήμουν πλέον σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά και το ότι δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου ήταν, σύμφωνα με τους γιατρούς, οι σημαντικότεροι λόγοι που ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα υγείας”.

Με αφορμή την αγάπη του για τα ταξίδια, θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη σε εκείνον και την παρέα του, σημειώνοντας «σε ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη με την παρέα μου, πριν από χρόνια, αλλάξαμε τελευταία στιγμή τα σχέδιά μας και, αντί να επισκεφτούμε ένα νησί εκεί κοντά, αποφασίσαμε την επόμενη μέρα να πάμε στην Καμπότζη. Όταν πήγαμε στο αεροδρόμιο, υπήρχε τρομερή αναστάτωση, γιατί είχε «πέσει» το αεροπλάνο που δεν πήραμε για το νησί. Στις ταξιδιωτικές μου περιηγήσεις έχω δοκιμάσει και πολλά περίεργα τοπικό φαγητά. Σε ένα ταξίδι μάλιστα δοκίμασα μια σούπα που, όταν είπα στον σερβιτόρο πως ήταν πολύ ιδιαίτερη, διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτήν υπήρχαν μυρμήγκια, που δεν ήταν στη συνταγή, αλλά είχαν πέσει στο πιάτο μου”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ