-

Έρωτας Φυγάς : Σταύρος Σβήγκος και Σταύρος Ζαλμάς μιλούν για το πρόωρο τέλος της σειράς

Έρωτας Φυγάς
τηλεόραση

Ο Σταύρος Ζαλμάς και ο Σταύρος Σβήγκος μιλούν για το πρόωρο τέλος της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς-επειδή ακούω δεξιά αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα

Κρίμα ρε παιδιά πραγματικά κρίμα…

Οι δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου
Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος και σχολίασε το πρόωρο τέλος της σειράς “Έρωτας Φυγάς” στο OPEN λέγοντας ότι τόσοι άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά.


Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος δήλωσε ότι: «Εμείς μιλάμε με την εταιρεία παραγωγής και πριν γίνουν αλλαγές στο κανάλι κι αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρουμε παράταση.

Άλλαξε η διοίκηση του καναλιού, άλλαξε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την ψυχαγωγία. Από εκεί που είχαμε διαφορετικές πληροφορίες, ξαφνικά μένουμε στον άσσο, ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές της σειράς. Είναι στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τους.

Απ’ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου, όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε, το κανάλι δεν έχει πάρει θέση. Δεν είμαι αρμόδιος και δεν ξέρω ποιο κανάλι θα αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμά του και θα πάρει την σειρά».

Οι δηλώσεις του Σταύρου Ζαλμά

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς ο οποίος απάντησε για το πρόωρο τέλος της σειράς Έρωτας Φυγάς.

Ο ηθοποιός αρχικά είπε: «Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. Το γιατί αποφάσισε τώρα το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας το πω, δεν έχω ιδέα.

Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο Open η σειρά. Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα».

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε στη συνέχεια: «Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να πάει η σειρά σε άλλο κανάλι. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας.

Το Open το σταματάει για άλλους λόγους, δικούς του. Εγώ θέατρο δεν κάνω φέτος τον χειμώνα, και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσω κάτι για παρακάτω». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ