-

“Ευχόμαστε στον Κύριο οι εξετάσεις μας να βγουν καθαρές, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δώρο για εμάς”

Σκέψεις

Ο μικρός Νικόλας, επέστρεψε στην Κύπρο μετά από τρία χρόνια νοσηλείας του στο Βερολίνο, ωστόσο, πρέπει να επισκέπτεται την Γερμανία για εξετάσεις. Ο μικρός Νικόλας δίνει τη δική του μάχη, προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

Σε ανάρτηση σε σελίδα η οποία είναι αφιερωμένη στον μικρό Νικόλα, αναφέρεται ότι έπασχε από νευροβλάστωμα και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, έπειτα από υποτροπή που παρουσίασε τον Απρίλιο του 2022. Σε νέα ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στην συγκεκριμένη σελίδα από την οικογένεια του μικρού Νικόλα, αναφέρεται ότι,«ο Νικόλας επέστρεψε στην Κύπρο τον Οκτώβριο και ξεκίνησε τη θεραπεία του, παίρνοντας ένα χάπι την ημέρα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος με πάρα πολλές παρενέργειες που είναι δύσκολο να βλέπουμε καθημερινά. Κάθε εβδομάδα πρέπει να κάνει αιματολογικές εξετάσεις, έχει χάσει τα μαλλιά του, και περνάει όλη τη μέρα αδύναμος στο κρεβάτι. Κάποιες φορές έχει λίγη δύναμη και κάνει κάτι «κανονικό», πράγμα που μας κάνει τρισευτυχισμένους, αλλά δυστυχώς αυτό δεν διαρκεί πολύ. Όλα αυτά είναι παρενέργειες από όλες τις θεραπείες του και από πειραματικά φάρμακα που παίρνει.

Αν και ήρθαμε πίσω στην Κύπρο, πρέπει να επιστρέφουμε στη Γερμανία κάθε 6 εβδομάδες για να κάνουμε scans για τα επόμενα 2 χρόνια, αιματολογικές εξετάσεις και για να τον παρακολουθούν οι γιατροί του εκεί. Όταν πήγαμε Γερμανία τον Νοέμβριο τα τελευταία scans δυστυχώς έδειξαν 2 κηλίδες στο πνεύμονα του Νικόλα και μια κηλίδα 3 εκατοστά στο αριστερό του πόδι (στο μυελό των οστών). Μας είπαν να επιστρέψουμε άμεσα στη Γερμανία. Με πολλή πόνο, κάναμε ακριβώς αυτό, και πάλι πίσω στο άγνωστο. Ο Νικόλας είχε πολύ άσχημη βρογχίτιδα επίσης και έπρεπε να πάρει αντιβιοτικά. Ήταν τόσο γενναίος, όπως πάντα, έκανε περισσότερα scans και πήραν και δείγμα από το μυελό του οστού. Οι γιατροί δεν είναι τόσο ανήσυχοι για τις κηλίδες στο πνεύμονα, οπότε θα περιμένουμε και θα τους παρακολουθήσουμε. Αλλά ανησυχούν για την κηλίδα που εμφανίστηκε στο μυελό των οστών και γι’ αυτό ζήτησαν βιοψία το συντομότερο δυνατόν. Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα. Είναι ότι πιο δύσκολο να περιμένεις και να μην ξέρεις. Πρέπει τώρα να το αφήσουμε στα χέρια του Θεού. Είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το μωρό μας θέλει τόσο πολύ να τα περάσει στο σπίτι του.Ευχόμαστε στον Κύριο οι εξετάσεις μας να βγουν καθαρές, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δώρο για εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ