-

Φώτης Σεργουλόπουλος«Οι άντρες έχουμε γυναικεία πλευρά. Εύχομαι όλοι να την ανακαλύψουν όπως εγώ»

30

Σε εκπομπή του στην ΕΡΤ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντέδρασε στις πρόσφατες δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου σχετικά με τη γυναικεία πλευρά των ανδρών. Ο ηθοποιός προέτρεψε τους άνδρες να ανακαλύψουν την γυναικεία πτυχή που κρύβουν μέσα τους, καθηστερώντας την αποδοχή της.

“Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα ‘Ναι, έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα’, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε”, δήλωσε, παρουσιάζοντας μια φωτογραφία από τη ζωή του.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε τη σημασία των λόγων του Σβήγκου. “Αυτή η δήλωσή του ήταν πολύ σημαντική, αναδεικνύοντας τη σημερινή κατάσταση όπου οι γυναίκες αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο.

Ένας άνδρας που αγαπά τις γυναίκες και ανακαλύπτει τη γυναικεία του πλευρά σημαίνει ότι τις στηρίζει και είναι δίπλα τους”, δήλωσε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, ενώ εξέφρασε τις ευχές του για όλους να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν τη γυναικεία πλευρά τους κάποια στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ