-

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη

Το πανίσχυρο gaming laptop Predator 21 X παρουσίασε η Acer στην IFA Berlin 2016, το οποίο εκτός των άλλων είναι και το πρώτο στον κόσμο με κυρτή οθόνη.

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη - Εικόνα 1

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Tobii με το σχετικό hardware (αισθητήρες και λογισμικό) για eye-tracking που ανεβάζει την εμπειρία gaming σε άλλο επίπεδο, αναφέρει το businessinsider.com.

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη - Εικόνα 2

Ο φωτισμός από σκούρο χρώμα σε τμήματα της οθόνης, στα οποία δεν κοιτάζετε βοηθάει ώστε να επικεντρώνεστε περισσότερο σε στην οθόνη.

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη - Εικόνα 3

Το Acer Predator 21 X διαθέτει οθόνη 21” ανάλυσης 2560 x 1080 με υποστήριξη τεχνολογίας Nvidia G-Sync ειδικά για gaming, επεξεργαστή Intel Core Kaby Lake 7ης γενιάς, διπλή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1080, σύστημα ήχου SoundPound 4.2+ (4 ηχεία και 2 subwoofer), 5 ανεμιστήρες για ψύξη (οι 3 είναι μεταλλικοί AeroBlade) και μηχανικό πληκτρολόγιο με επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα Cherry MX και numpad που μετατρέπεται σε trackpad.

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη - Εικόνα 4

Όποιος το αγοράσει έχει στη διάθεσή του έως και 4 slots για RAM (έως 64GB), eye tracking tech, μηχανικό πληκτρολόγιο, και 4.2 surround sound.

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη - Εικόνα 5

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη - Εικόνα 6
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ