-

Μια γιαγιά το έσκασε από το γηροκομείο.Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι

Μια γιαγιά το έσκασε από το Γηροκομείο. Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι..
Tattoo

Η 79χρονη Σάντι, η μητέρα του Τόνι Σέλλερς από την Βόρεια Ιρλανδία, ζει μόνιμα στο γηροκομείο.

Όταν μια μέρα ο Τόνι πήγε να την επισκεφτεί, η μητέρα του έλειπε. Είχε εξαφανιστεί.

Μια γιαγιά το έσκασε από το Γηροκομείο. Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι.. - Εικόνα 0

Ο Τόνι ρώτησε το προσωπικό του γηροκομείου, και αυτοί του απάντησαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ούτε πως έφυγε αλλά ούτε και πότε έφυγε. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν.

Το μόνο που έμαθε ο Τόνι ήταν ότι το ίδιο πρωινό είχε επισκεφτεί τη μητέρα του μια από τις εγγονές της, η Σαμάνθα (η γιαγιά έχει 11 εγγόνια).

Το μυστήριο παρέμεινε για μερικές ώρες, μέχρι δηλαδή ο γιος να βρει την μητέρα του. Και που την βρήκε; Σε ένα.. τατουατζίδικο!

Μια γιαγιά το έσκασε από το Γηροκομείο. Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι.. - Εικόνα 1 Η γιαγιά κανόνισε με την εγγονή της και πήγαν σε ένα τατουατζίδικο για να κάνει το πρώτο της τατουάζ!.

Όταν είδε το τατουάζ της Σαμάνθα, της είπε ότι ήθελε να κάνει και εκείνη ένα. Αυτό που επέλεξε ήταν ένα απλό σχέδιο σε σχήμα καρδιάς.

Μια γιαγιά το έσκασε από το Γηροκομείο. Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι.. - Εικόνα 2 Όταν ο άνθρωπος που της έκανε το τατουάζ την ρώτησε πως θα αντιδράσει η οικογένεια της μόλις το δει, εκείνη του απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου» προσθέτοντας στο τέλος και μια «Γαλλική λέξη».

Μια γιαγιά το έσκασε από το Γηροκομείο. Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι.. - Εικόνα 3

Όταν το τατουάζ της ήταν έτοιμο, είπε ότι δεν ήταν και τόσο επώδυνο όσο περίμενε: Μια γιαγιά το έσκασε από το Γηροκομείο. Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι.. - Εικόνα 4 «Ρώτησα τον άνθρωπο σε πόση ώρα τελειώνει και μου είπε ότι είχε τελειώσει πριν από πέντε λεπτά. Αλλά εγώ δεν ένιωσα τίποτα. Τότε γελούσε μαζί μου». Μια γιαγιά το έσκασε από το Γηροκομείο. Όταν επέστρεψε είχε κάτι στο αριστερό της χέρι.. - Εικόνα 5

«Όταν φτάσετε στην ηλικία μου, απλά πρέπει να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο κάθε μέρα», δήλωσε η 79χρονη στη The Mirror.

Τελικά έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι «είσαι τόσο γέρος, όσο αισθάνεσαι».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ