-

Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια, τα πράγματα έχουν αλλάξει

Τον χειμώνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε δημιουργήσει ταραχή στη showbiz λόγω κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στη κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ και θέλησε να κάνει ορισμένες διευκρινήσεις επί του θέματος.

«Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε για τους μετανάστες. Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος. Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας.

Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε. Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με πρόσβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ