Γιατί και τα πάντα θέλουν να βγαίνουν ωραία στις selfies!

Γιατί και τα πάντα θέλουν να βγαίνουν ωραία στις selfies!
Selfies
Φύση
Φωτογραφία

Αυτό το τεράστιο πάντα έχει κάποιες φοβερές δεξιότητες όσο αναφορά τις selfies, και οι παρκάτω φωτογραφίες με αυτόν τον τυχερό τουρίστα, είναι εδώ για να το αποδείξουν. Το να τραβάς φωτογραφίες μαζί με τα πάντα, είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Dujiangyan Panda Base στην πόλη Τσενγκντού στην Κίνα. Παρουσίασαν έξι φωτογραφίες και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το πάντα ξέρει πώς να “παίξει” με τις γωνίες.

Γιατί και τα πάντα θέλουν να βγαίνουν ωραία στις selfies!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πάντα από το κέντρο έγινε διάσημο επειδή ξέρει πως να ποζάρει σαν επαγγελματίας. Τον Μάρτιο του 2016, ένα άλλο ασπρόμαυρο και τριχωτό πάντα συνελήφθη να βγάζει selfies με τον φύλακά του, μόλις μερικά δευτερόλεπτα αφού είχε μοιραστεί μαζί του ένα φιλί και μια αγκαλιά.

Ιδρύθηκε το 2011 καιη Dujiangyan Research Base of Giant Panda  ειδικεύεται στην εκ νέου εισαγωγή των πάντα στο φυσικό τους περιβάλλον. Το κέντρο είναι μέρος της Chengdu Research Base η οποία κατέχει περίπου 108 πάντα σε αιχμαλωσία, καθιστώντας το, το μεγαλύτερο τεχνητό αναπαραγωγικό πληθυσμό των πάντα στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: Pandas International

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ