-

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη

Μια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν οκτώ χρόνια τον σκύλο της δηλώνει σήμερα πως είναι «ο τέλειος» για εκείνη, παρόλο που, όπως παραδέχεται, ο κόσμος την θεωρεί τρελή.

Η 43χρονη Wilhelmina Morgan Callaghan από την Β. Ιρλανδία παντρεύτηκε πριν μια οκταετία τον σκύλο της, Henry, για τον οποίο λέει πως την βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής…

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 2

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 3

«Τα πράγματα στη ζωή μου δεν ήταν πολύ καλά από τότε που παντρευτήκαμε το 2009. Έχασα τη δουλειά που είχα σε ένα νεκροτομείο, οπότε αναγκάστηκα να γίνω ανεξάρτητη ταριχεύτρια, αλλά αυτό δεν έχει πολλά λεφτά, και μετά πλημμύρισε το σπίτι μου. Όμως ο Χένρι μου στάθηκε σε όλα αυτά- είναι τόσο πιστός», λέει η ίδια.

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 4

Προσθέτει δε πως χαϊδευτικά τον φωνάζει «Ri» που στα αρχαία γαελικά σημαίνει βασιλιάς, «επειδή είναι σαν βασιλιάς- ο βασιλιάς μου». Ο Henry είναι ένα Γιορκσάιρ Τεριέ, που υιοθέτησε η 43χρονη το 2009 από έναν φίλο της με κουτάβια. Όταν διάβασε στο ίντερνετ για κόσμο που παντρεύεται τα κατοικίδια του, αποφάσισε να κάνει το ίδιο.

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 5

Το πιστοποιητικό γάμου

Επειδή όμως στη Βρετανία δεν είναι νόμιμο να παντρευτείς το κατοικίδιό σου, ο γάμος είναι περισσότερο «πνευματικός», αν και η Wilhelmina τον έχει πάρει πολύ σοβαρά έχοντας εκδώσει και σχετικό πιστοποιητικό, ενώ επιμένει πως «οι σκύλοι είναι καλύτεροι από τους άντρες».

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 6

«Σε αντίθεση με άλλους γάμους που καταρρέουν, εγώ ξέρω πως με τον Henry θα είμαστε μαζί για μια ζωή. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαι θεότρελη, αλλά είναι τέλειος για μένα», σχολιάζει η 43χρονη γυναίκα.

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 7

Να σημειωθεί πως ο Henry δεν είναι ο μοναδικός σκύλος της, αφού συνολικά έχει 11 σκυλιά, τα οποία λατρεύει τόσο πολύ που έχει φτιάξει και σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στα Σίλιχαμ Τεριέ.

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 8

Επίσης δεν είναι η πρώτη που κάνει έναν τέτοιο γάμο, αφού υπάρχουν αρκετά γνωστά παραδείγματα ανθρώπων που έχουν παντρευτεί τα κατοικίδια τους.

Γυναίκα παντρεύτηκε το σκύλο της πριν 8 χρόνια και δηλώνει σήμερα  πως είναι ο «τέλειος» για εκείνη - Εικόνα 9

Μια γυναίκα από το νησί Λανθαρότε της Ισπανίας παντρεύτηκε τις δύο γάτες της μετά τον χωρισμό της από τον επί 7 χρόνια σύντροφό της και μια άλλη γυναίκα στην Ολλανδία παντρεύτηκε το σκύλο της όταν πέθανε ο πρώτος της σύζυγος, ο γάτος της.

[dailymail][lifo] [independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ