-

Η γυναίκα που παραμορφώθηκε και τυφλώθηκε από το ένα μάτι από τις πλαστικές!

Απίστευτα
Τότε και Σήμερα

Όταν η Carol Bryan επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρουργό της για ενέσιμα υλικά γεμίσματος (fillers), δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε παραμορφωμένη και τυφλή από το ένα της μάτι.

Η γυναίκα που παραμορφώθηκε και τυφλώθηκε από το ένα μάτι από τις πλαστικές!

Έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία, η 55χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα και να ενημερώσει τον κόσμο για το πώς κάτι τόσο φαινομενικά ανώδυνο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι τόσο επικίνδυνο για τη ζωή.

Η γυναίκα που παραμορφώθηκε και τυφλώθηκε από το ένα μάτι από τις πλαστικές - Εικόνα 1

Η Bryan έκανε ενέσεις μπότοξ από την ηλικία των 30 ετών για να «διορθώσει» τις γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο. Το 2009, σε ηλικία 47 ετών, αποφάσισε να δοκιμάσει τα fillers προκειμένου να διορθώσει το περίγραμμα του προσώπου της, όπως την έπεισε ο γιατρός της. Ωστόσο, δυο ενέσεις έγιναν σε σημεία που δεν έπρεπε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και ο Γολγοθάς της. «Τρεις μήνες μετά τη διαδικασία, η όψη μου ήταν τρομακτική», είπε στην Independent.

Ακολούθησε διορθωτική επέμβαση η οποία χειροτέρεψε αντί να βελτιώσει την κατάσταση.

Κατά την εγχείρηση, επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο στο δεξί της μάτι με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή της.

«Το πρόσωπό μου άρχισε να πρήζεται και να αλλοιώνεται σε τέτοιο σημείο που άρχισα να κρύβομαι από την οικογένειά και τους φίλους μου και στην πραγματικότητα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Ποτέ δεν κοιτάχτηκα ξανά στον καθρέφτη. Έμοιαζα σαν να είχα το κεφάλι ενός εξωγήινου, το μέτωπό μου κάλυπτε τα μάτια μου…» εξομολογείται στη βρετανική εφημερίδα.

Η γυναίκα που παραμορφώθηκε και τυφλώθηκε από το ένα μάτι από τις πλαστικές - Εικόνα 2

Για τουλάχιστον τρία χρόνια, η Bryan απομονώθηκε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού της. «Κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου, δεν ήμουν σίγουρη αν θα επιβίωνα. Σκεφτόμουν να βάλω τέλος στη ζωή μου». Όλα αυτά ανατράπηκαν, όταν η κόρη της την έπεισε να αναζητήσει βοήθεια. Η οικογένεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εκεί αποφάσισε να αναζητήσει τρόπους να διορθώσει την εικόνα της.

Έπειτα από επίπονες και πολύωρες επεμβάσεις – σε μια αφαίρεσαν δέρμα από την πλάτη και το εμφύτευσαν στο μέτωπο -, η 55χρονη σήμερα γυναίκα ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. «Αισθάνομαι υπέροχα σήμερα. Είμαι χαρούμενη που είμαι ζωντανή και βρίσκομαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση».

Η γυναίκα που παραμορφώθηκε και τυφλώθηκε από το ένα μάτι από τις πλαστικές - Εικόνα 3

Η ίδια λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ να υποβληθεί ξανά σε πλαστική επέμβαση αλλά δεν αποτρέπει τους άλλους να το κάνουν αρκεί να απευθυνθούν σε γιατρούς της εμπιστοσύνης τους και να είναι συνειδητοποιημένοι για ποιο λόγο θέλουν να το κάνουν.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ