-

Γυναίκες με καμπύλες: 5 must κομμάτια για άνεση κ κομψότητα

Μόδα

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι για τις skinny γυναίκες είναι πολύ πιο εύκολο να ακολουθούν τη μόδα και τις τάσεις από ότι είναι για αυτές που έχουν καμπύλες.

Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, όμως στην πραγματικότητα όλες μπορούν να είναι στη μόδα αρκεί να προσέξουν μερικά απλά πράγματα.

 Δείτε πιο αναλυτικά:

Αν λοιπόν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία και έχετε μερικούς επιπλέον πόντους, με αποτέλεσμα η σιλουέτα σας να είναι χυμώδης και θηλυκή, διαβάστε ποια κομμάτια πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στη συλλογή σας και να τα φοράτε όσο πιο συχνά γίνεται.

 

1. Pencil φούστες:

Σας το έχουμε ξαναπεί πως αυτού του είδους οι φούστες ταιριάζουν σε όλους αλλά κυρίως και στις γυναίκες με καμπύλες. Δίνουν σχήμα στο κάτω μέρος του σώματός σας και κάνουν τη σιλουέτα σας να φαίνεται πολύ πιο ελκυστική.

 

2. Cropped πουλόβερ:

Δε μιλάμε για τα πολύ πολύ κοντά, που μόλις καλύπτουν το σουτιέν σας, αλλά γι’ αυτά που βρίσκονται στο ύψος του αφαλού.

Θα τα συνδυάσετε με ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες και κατευθείαν το σώμα σας θα δείξει πιο αρμονικό.

 

3. Ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες:

Ο πιο απλός τρόπος να δείξει το σώμα σας πιο ψηλόλιγνο, είναι επιλέγοντας κάποιο ψηλόμεσο bottom.

Προτιμήστε τα παντελόνια σε ίσια γραμμή και θα μας θυμηθείτε.

 

4. Γιλέκα:

Αν πιστεύετε πως έχετε μερικούς επιπλέον πόντους σε κοιλιά ή/και περιφέρεια, δε χρειάζεται να φέρνετε την καταστροφή, μπορείτε απλώς να φορέσετε ένα μακρύ γιλέκο και έτσι θα «κρύψετε» ό,τι νομίζετε πως δεν πρέπει να φαίνεται ενώ παράλληλα θα κάνετε και το look σας πολύ πιο ενδιαφέρον.

 

5. Wrap dresses:

Από τότε που η Diane Von Furstenberg το σχεδίασε έχει γίνει κλασικό. Είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια όλων των γυναικών και ειδικά αν έχετε καμπύλες θα τονίσει τη μέση σας, θα αναδείξει το μπούστο σας με τον πιο κολακευτικό τρόπο και δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε.

 

instyle.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ