-

Γιώργος Μουκίδης για Light: «Γιατί χρειάζεται ένας τράπερ σε μια κριτική επιτροπή;»

Την προσωπική του άποψη εξέφρασε ο Γιώργος Μουκίδης για την τηλεοπτική επιστροφή του Fame Story στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο δημοφιλής συνθέτης εστίασε τόσο στο επίπεδο των διαγωνιζομένων όσο και στην επιλογή να βρίσκεται ο Light σε ρόλο κριτή στο μουσικό σόου.

Ειδικότερα, έχοντας περάσει και ο ίδιος στο παρελθόν από το Fame Story, ο Γιώργος Μουκίδης δήλωσε πως «δεν συμφωνώ με το επίπεδο των διαγωνιζομένων στο Fame Story γιατί, από αυτούς που εγώ είδα, ξεχώρισα μόνο δύο άτομα. Υπάρχον Υπάρχουν παιδιά στη χώρα, άμα ψάξουμε κανονικά την χώρα έχει πάρα πολλά ταλέντα. Εγώ που συναναστρέφομαι με καινούργιους τραγουδιστές  μπορώ να πω 30 άτομα που είναι εξαιρετικά. Όταν ένας προπονητής διαλέγει ποδοσφαιριστές για μια ομάδα, σε μια μικρή ηλικία, δεν πάει να πάρει οποιοδήποτε παιδάκι κλωτσάει. Τους κάνουν κάποιες ασκήσεις, για να δουν τι ισορροπία έχουν και τα λοιπά και με βάση τα δεδομένα διαλέγουν ποιοι θα μπουν στην ακαδημία οι οποίοι θα είναι οι αυριανοί Μέσι και τα λοιπά».

«Στην κριτική επιτροπή ο Αντώνης Ρέμος είναι καταξιωμένος, ο Γιώργος Αρσενάκος διευθύνει ίσως την μεγαλύτερη εταιρία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα όπου έχει μια άποψη για το αντικείμενο που είναι κοντά στην πραγματικότητα και λειτουργεί ενθαρρυντικά σε κάποια νέα άτομα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ γιατί χρειάζεται ένας τράπερ σε μια κριτική επιτροπή και γιατί λείπει ένας συνθέτης από μια κριτική επιτροπή».

«Με τον Light στην επιτροπή για ποια πλευρά του τραπ μιλάμε; Την αριστερή, την δεξιά, το κέντρο, για ποιο ακριβώς; Δεν πρέπει να είναι το κριτήριο μας το τι πουλάει γιατί και γω άμα βγω με μια πάνα στη βουλή και ένα καπέλο και μια περούκα κόκκινη θα γίνω viral. Αυτό είναι το ζητούμενο; Αυτό είναι το σημαντικό; Πως θα πάρουμε views; Δεν πρέπει να είναι πως θα μείνουμε στον χρόνο ανεξίτηλοι , θα περάσουν τα χρόνια και θα έχουμε κάνει ένα έργο που θα μείνει πίσω μας; Για μένα η επιτυχία είναι η διαχρονικότητα μόνο και τίποτα άλλο» πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Μουκίδης στην ομάδα της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ