-

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά: Ένας μεντοράς στη μουσική μου διαδρομή

Επικαιρότητα

Με συγκίνηση και αγάπη, η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, τον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μουσική της καριέρα, στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

“Έχασα έναν αγαπημένο φίλο και έναν αξεπέραστο καλλιτέχνη”, δήλωσε η Δέσποινα Βανδή, προσπαθώντας να βρει τα λόγια για να περιγράψει τον πόνο της για την απώλεια του Βασίλη Καρρά.

@vandinsta Ανεσως μετα, ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ το Αδιέξοδο…🕊️ #vasiliskarras #despinavandi #votanikos #deva #vandi #greece #death #rip ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Fanpage

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη συμβολή του Βασίλη Καρρά στη μουσική της διαδρομή, λέγοντας: “Μου έδωσε δύο τραγούδια που άλλαξαν τη ζωή μου. Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας γενναιόδωρος άνθρωπος που με βοήθησε να ξεκινήσω τη μουσική μου καριέρα”. Στη συνέχεια, ερμήνευσε το τραγούδι “Αδιέξοδο” σε τιμή του.

Η Δέσποινα Βανδή, που έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική σκηνή δίπλα στον Βασίλη Καρρά, οφείλει δύο από τις πρώτες της μεγάλες επιτυχίες σε αυτόν: το “Γέλα μου” και το “Αδιέξοδο”.

Νωρίτερα, η Δέσποινα Βανδή είχε αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά με μια τρυφερή φωτογραφία τους και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ