-

Η ελληνική κουζίνα του Νουσρέτ στην Κωνσταντινούπολη και το ζεϊμπέκικο του Ρέμου

Ας ανοίξουμε το κεφάλαιο  που έχει ως πρωταγωνιστή τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ. Μετά από μια σειρά από προκλήσεις, όπως το κλείσιμο του εστιατορίου του στη Νέα Υόρκη και την πτωτική πορεία των υπόλοιπων καταστημάτων του, ο Νουσρέτ δεν έχασε το θάρρος του. Αντίθετα, προχώρησε σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, με την υποστήριξη του Αντώνη Ρέμου.

Παρά τις ακριβές “χρυσές” μπριζόλες των 2.400 ευρώ, τα μπέργκερ των 170 δολαρίων και το milkshake των 99, ο Νουσρέτ αντιμετώπισε μια “βροχή” μηνύσεων από πρώην υπαλλήλους του. Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, που σερβίρει ελληνική κουζίνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Η ανακοίνωση για το νέο εστιατόριο έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ ανακοίνωσε στο Instagram: “Έχω καλά νέα για εσάς. Ανοίγουμε πολύ σύντομα το μοναδικό μας αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη”.

Στο βίντεο  ο Νουσρέτ εμφανίζεται αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα βρισκόταν εκεί για τα εγκαίνια του εστιατορίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Ο Αντώνης Ρέμο τήρησε την υπόσχεσή του και βρέθηκε στο νέο εστιατόριο του Νουσρέτ, δίνοντας μάλιστα μια συναυλία. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο άντρες χόρεψαν το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας τραγουδιστής μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ: “Είσαι ένας και μοναδικός, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν είσαι”. Χαιρέτισε τους πελάτες τόσο στα τουρκικά, όσο και στα ελληνικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ