-

Η Καινούργιου εκφράζει την οργή της: «Ντροπή τα σχόλια κατά της Βανδή, την στιγμή που θρηνεί»

Η Κατερίνα Καινούργιου εκφράστηκε έντονα και με οργή για τα σχόλια που έγιναν στα social media σχετικά με την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά.

Στην πρόσφατη εκπομπή της, η Καινούργιου, φανερά ενοχλημένη, δήλωσε: “Δεν θέλω να αναφέρω τα σχόλια που έγιναν για τη Δέσποινα Βανδή, για την εμφάνισή της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά. Έγιναν πάρα πολλά σχόλια. Ντροπή και πάλι ντροπή.”

Πρόσθεσε επίσης: “Δεν μπορώ να καταλάβω τη σκέψη αυτών των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζουν την εμφάνιση μιας γυναίκας που πάει σε μια κηδεία, να αποχαιρετήσει έναν αγαπημένο της άνθρωπο, σε κατάσταση πένθους.”

Και κατέληξε λέγοντας: “Πραγματικά δεν ντρέπεστε; Μπήκα στο Twitter, διάβασα τα σχόλια και έμεινα άφωνη. Είδα σχόλια ακόμα και από γυναίκες. Είστε σοβαροί; Πώς είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια σχόλια; Η Δέσποινα Βανδή πήγε στην κηδεία συντετριμμένη. Τι είδους ανθρωπιά έχετε; Ντροπή σας, ντροπή σας. Εύχομαι το 2024 να σας βρει με λίγο περισσότερη καλοσύνη στην καρδιά σας. Απογοητεύτηκα.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ