-

Η καθηλωτική στιγμή που οι γονείς της Έμμας αγκαλιάζουν τη γυναίκα που έλαβε το νεφρό της κόρης τους

«Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου», δήλωσε συγκιμένη η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν η μητέρα της Έμμας συναντήθηκε με λήπτρια που έλαβε το νεφρό της 21χρονης κόρης της.

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η Μαρούλα Χωραφά, η 52χρονη γυναίκα που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Εμμανουέλας. Η μητέρα της φοιτήτριας, Κέλλυ Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου», όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Η μητέρα της Εμμανουέλας συναντήθηκε με τη γυναίκα που έλαβε το νεφρό του παιδιού της

«Χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε» είπε η μητέρα της Εμμανουέλας και υπογράμμισε την επιθυμία της 21χρονης: «Ήταν αυτό που μας είχε πει το παιδί μας, η επιθυμία της πραγματικότητα. Αλλά τώρα εκ των υστέρων βλέπουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση».

Μάλιστα, όπως σημείωσε η Κέλλυ Καμπάκη, η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Έμμα έχασε τη ζωή της όταν ένας 27χρονος οδηγός αυτοκινήτου την παρέσυρε και την εγκατέλειψε στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ