-

Η πολυτελής κατοικία της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου: Ένας σύγχρονος χώρος με μοντέρνο σαλόνι, επιλεγμένες αντίκες και πλούσια βλάστηση.

30

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, έκανε μια σπάνια ανάρτηση στα social media, αποκαλύπτοντας κάποια πλάνα από το εντυπωσιακό σπίτι της. Αυτή ήταν μια προσπάθεια να στηρίξει τη φίλη της, Ζήνα Κουτσελίνη, και το νέο της βιβλίο με τίτλο “Μία σελίδα την ημέρα”.

Η Δήμητρα Λιάνη, που είχε να κάνει ανάρτηση από το 2019, ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου διαβάζει το βιβλίο της παρουσιάστριας του STAR. Αυτό αποδεικνύει πόσο ευχάριστη ήταν η αναγνωστική της εμπειρία.

Συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα “Καλοτάξιδο αγαπημένη μου φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, είναι υπέροχο δεν το χορταίνω,”Μία Σελίδα Την Ημέρα”… Αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας!!!”.

Παρόλο που η Δήμητρα Λιάνη ανάρτησε μόνο μια φωτογραφία, η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε περισσότερες φωτογραφίες της πρώην αεροσυνοδού στο προφίλ της. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη διακόσμηση του πολυτελούς σαλονιού της, της vintage ξύλινης τραπεζαρίας της και του άνετου καθιστικού.

Ο μεγάλος γκρι καναπές με τα πολλά μαξιλάρια, το ξύλινο πάτωμα, το βάζο με τα πολύχρωμα λουλούδια, ο ξύλινος καθρέφτης, ο εντυπωσιακός πολυέλαιος, η κλασική τραπεζαρία και το χαλί είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που τραβούν τα βλέμματα.

Μία μοντέρνα νότα χαρίζει ο δίχρωμος τοίχος με κάθετες ρίγες γκρι και καφέ απόχρωσης, ενώ φαίνεται και η αγάπη της για τα φυτά, από τις λευκές γλάστρες πίσω από τον καναπέ της.

Η συγγραφέας του βιβλίου επεσήμανε στο προφίλ της “Η Κυρία Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου διάλεξε μια σελίδα και ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο! Την ευχαριστώ! Άλλωστε είπαμε το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη σελίδα της ιστορίας με τον Ανδρέα! Από μικρή αφισσοκολούσα!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ