-

Η Σοφία Μουτίδου αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον Χριστό

Η Σοφία Μουτίδου, γνωστή Youtuber, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός κύματος αρνητικών σχολίων και μηνυμάτων μίσους από τους followers της, μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε για τα Χριστούγεννα.

Στο εν λόγω βίντεο, η ηθοποιός εξέφρασε τη χαρά της για τη γέννηση του Χριστού, παρά το γεγονός ότι, όπως δήλωσε, έχει κουραστεί από την επανάληψη της ίδιας ιστορίας για 2023 χρόνια. Αυτή η δήλωση προκάλεσε αναστάτωση στην κοινότητα των followers της, που αντέδρασαν με έντονη κριτική.

Αντιμετωπίζοντας την καταιγίδα των αρνητικών σχολίων, η Σοφία Μουτίδου αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου παρουσίασε τα αμέτρητα μηνύματα και απειλές που έλαβε. Η ίδια αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αναζητήσει νομική προστασία και να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Το βίντεο που έκανα για τα Χριστούγεννα ξεσήκωσε μεγάλη θύελλα, ανάθεμα αν κατάλαβα και ποτέ γιατί. Μάζεψα όλα τα hate comments γιατί θα πάω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Μάζεψα τα ονόματά τους για να πάω να κάνω καταγγελία, γιατί υπάρχουν και απειλές και φοβερές εξυβρίσεις. Για να δούμε πώς απάντησαν άνθρωποι, οι οποίοι υπεραμύνονται ότι είναι πιστοί και θρήσκοι…» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο με την ίδια να δείχνει τα μηνύματα που δέχτηκε:

Δείτε το βίντεο με την ίδια να δείχνει τα μηνύματα που δέχτηκε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ